Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Dopřejte si barevná povlečení, rozkvetlé povlaky na dekorační polštářky, nápadité utěrky i další bytové doplňky v jarních barvách. Obklopte se květinami, hravými motivy a radostí ze života. Pozitivní barvy na povlečení přímo dýchají svěžím jarem. Stačí převléknout lůžko a rázem se vaše ložnice promění v kouzelné místo plné pohody a odpočinku.

Povlečení SATÉN DESIGN spring dream pestrá

Hledáte světle zelené povlečení plné energie, slunce a pohody? Vyzkoušejte bavlněnou saténovou ložní soupravu s květy tulipánů, narcisů a petrklíčů. Lehněte si do rozkvetlé zahrady a nechte si zdát ty nejkrásnější příběhy vonící třpytivou ranní rosou. Protože naše povlečení Spring dream je přesně jako sen.

Originální povlečení SATÉN DESIGN v sobě spojuje luxusní jemnou saténovou tkaninu se zajímavými trendovými vzory. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Při sušení v závěsu nevyžaduje žehlení.

Rozměry: 140 x 200/70 x 90 cm nebo 140 x 220/70 x 90 cm

Materiál: 100% dlouhovlákná česaná bavlna

Praní: 60 °C

Cena od: 2790 Kč

Prostíraní MOTIV kvítka bílopestrá

Prostírání s řadou krásných motivů vykouzlí během okamžiku příjemnou atmosféru u vašeho stolu. Rozmanité vytkané vzory můžete měnit podle nálady nebo sezóny a vždy tak mít pro vaši rodinu i přátele milé překvapení.

Materiál: 65% bavlna 35% polyester

Praní: 40 °C

Rozměry: 32 x 48 cm nebo 32 x 135 cm

Cena od: 195 Kč

Další informace dostupné na e-shopu: www.scanquilt.cz