Nemučte své nohy v lodičkách, když to jde i jinak!

Mokasíny jsou neprávem opomíjenou obuví. V kolekcích se sice objevují každoročně, přesto ale řada žen raději na volný čas obouvá tenisky, a do kanceláře nosí pro změnu zase lodičky nebo baleríny. Přitom mokasíny jsou nadmíru elegantní a pohodlnou obuví, kterou můžete nosit na téměř každou příležitost. Pojďte jim s námi přijít na chuť letos na jaře. V kolekci Deichmann na vás čekají opravdu povedené kousky. 

Loňský rok se nesl převážně v duchu robustních, nebo extravagantních chunky modelů. Od tohoto trendu letos designéři upustili a vrátili se k ležérně-elegantní klasice. Letos tak frčí minimalistické modely na nízkém podpatku bez platformy. Čisté linie, jednoduchý design a neutrální barvy vytváří z této obuvi nadčasový a univerzální kousek, který obujete k většině jarních outfitů. Díky prodloužené špičce a decentní ozdobné sponě působí mokasíny velmi elegantně.

Mokasíny z jarní kolekce Deichmann skvěle vypadají, a navíc jsou i nesmírně příjemné na nošení. V kolekci objevíte modely převážně v krémové, béžové, černé, šedé a šedomodré barvě, ale nechybí ani pár výrazných sytých kousků.