Jakou zimní obuv do jarního počasí?

V posledních dnech máme pocit, že už je tu aprílové počasí. Jeden den svítí sluníčko, druhý den prší a všichni společně věříme, že už nepřituhne, ale na tenisky je ještě brzo. Co si tedy obout do nejistých dnů? Rozhodně nízké kozačky! V kolekci Deichmann najdete bezpočet variant, díky čemuž si přijdou na své všechny milovnice stylové a pohodlné obuvi.

Kolekci nízkých kozaček Deichmann dominují přírodní odstíny béžové, krémové, khaki a hnědé, klasická čerň, ale také výrazné barevné tóny, například fuchsiová, lahvově zelená, či fialová.

Na které kousky se rozhodně vyplatí se podívat?

Chelsea obuv s vyšší holení

Oblíbená nazouvací kotníková obuv si našla své místo i mezi zimními modely. Díky vyšší holeni a pevné profilované podešvi se stala perfektním kandidátem na nošení v mírnější zimě.

Šněrovací farmářky

Nestárnoucí klasika, na kterou v tomto ročním období sází většina z nás. Farmářky jsou nadčasové, pohodlné a hodí se k většině ležérních, ale i romantických ženských outfitů. Mají prostě šmrnc! Na výběr jsou i modely farmářek s postranním zipem pro lehčí nazouvání. Díky tkaničkám si pak pouze upravíte finální šířku holeně pro co nejpříjemnější nošení.

Ležérní modely na zip

S nízkými kozačkami na zip také neuděláte krok vedle. V kolekci Deichmann najdete zajímavé kousky v kovbojském a motorkářském stylu, roztomilé hřejivé modely s beránkem, nebo designové chunky kozačky se zapínáním na přední zip.

Nízké kozačky na podpatku

Preferujete spíše eleganci? Nebo vás čeká příležitost, na které chcete zazářit jako dáma? Pak zvolte nízké kozačky na vysokém podpatku. Trendy nahrávají jak sexy jehlám, tak pohodlnějším blokovým podpatkům, které vám zajistí větší stabilitu.