Revoluce s Högl Trail Runner „Zac“

gl  opět přichází s revoluční novinkou. Tenisky letošní sezóny nejenže představují designové prohlášení, ale také nastavují nová měřítka, pokud jde o funkčnost a inovace. Podmanivý model "Zac" je revolučním mistrovským dílem. Extrémně lehké podrážky Vibram® jsou technologickým vrcholem, díky kterému je každý krok balancujícím aktem mezi pohybem a relaxací.

Revoluce pokračuje

V rámci exkluzivní ochutnávky z kolekce Jaro/Léto 2024 zaujme inovativní model „Zacsvým nápadným dvoubarevným provedením v černo/červeném a bílo/červeném tónu. Kombinace prémiových materiálů jako je ovčí kůže, vysoce lesklá jehněčí kůže a Airmesh vytváří fascinující textury. Díky gumovému šněrování se lehce obouvají a akcentují moderní atletický design.

VIBRAM® SOLES patří mezi nejlepší světové podrážky bot, které kombinují bezkonkurenční komfort s jedinečným designem. Extrémně lehké, zakřivené podrážky podporují správnou pronaci – pohyb od paty k patě při každém vašem kroku – tedy, nejenže díky nim budete chodit vzpřímeněji, ale jsou také šetrnější k vašim zádům a kloubům. Zároveň procvičí vaše svaly. Tyto podrážky představují technologické zázrak, díky kterému je každý krok balancováním mezi pohybem a relaxací.

Ať už jdete po mokrém nebo suchém povrchu, díky samočisticí, nášlapné struktuře, nabízejí tyto podrážky optimální přilnavost. Každý pár tenisek je tedy a mistrovské lo, ať již z hlediska funkčnosti či, dobře vyvážené kombinace designu a inovace, která jej činí úžasnou volbou vhodnou nejen do terénu ale i pro městské prostředí.