FLYING POT – pravá italská pasta ready2cook doma jako v italské restauraci

Také milujete tu nezaměnitelnou chuť a aroma právě uvařené a naservírované italské pasty s výtečnou originální omáčkou a čerstvě nastrouhaným parmazánem? Pojďte si ji dát právě nyní! Zapomeňte na všechna omezení a přestaňte si odpírat. Vaše chuťové buňky potěší speciální projekt Flying Pot, který nejen že připravuje originální italskou pastu a typické italské omáčky, ale doveze vám ji v hotové chlazené podobě Ready2Cook přímo až domů. Až ke dveřím vaší kuchyně vám tak dorazí fresh připravená italská pasta požadovaného typu, v chlazené syrové podobě, určena jen ke krátkému povaření. A pochopitelně i vámi zvolená čerstvě připravená omáčka, kterou stačí jen prohřát, a během 2 minut můžete servírovat. A pravou Itálii máte na talíři! Naprosto čerstvou, dokonale dochucenou, a hlavně uvařenou a teplou přesně podle vašich představ. Už žádné nudné rozvozy, polostudená jídla, která dorazí v mizerné kondici a konzistenci ani parodie na italskou restauraci.

Flying Pot nabízí omáčky jako arrabiata, napoletana, quattro formaggi, ragú bolognese či pesta basilico nebo rosso a pasty z originální italské semolinové mouky jako jsou tagliatelle, pappardelle, lasagne nebo vlastního tvaru, který si sami vytvařujete z hotového chlazeného těsta jen pouhým nakrájením. A chybět samozřejmě nemůže ani typický parmazán. Fyling Pot ale nezapomíná ani na dezert, a tak si můžete objednat i oblíbenou panna cottu a na výběr máte i z několika druhů typických italských vín.

Objednávat je možné na e-shopu www.flyingpot.cz a rozvoz je následně realizován ve vámi zvolený den rozmezí mezi 10 – 14 hodinou. Rozvoz momentálně platí jen pro Prahu.

Cena:

  • od 25 Kč (pasta)
  • od 67 Kč (omáčka)
  • od 69 Kč (parmazán)
  • 69 Kč (dezert)
  • Od 279 Kč (víno)

www.flyingpot.cz