Rozmazlete svého mazlíčka vhodnám dárkem!

Svátek všech zamilovaných by měl patřit nejen vaší drahé polovičce, ale všem, koho milujete. A to včetně vašich domácích mazlíčků. Vždyť někteří lidé tráví čas jen po jejich boku, a tak by na ně měli myslet taky na svatého Valentýna, který letos připadá na středu 14. února. Přinášíme vám několik tipů, čím udělat radost pejskovi, ale i čím třeba potěšit mlsný jazyk kočky.

Rozmazlujete rádi občas svoje chlupaté mazlíčky? Určitě si to zaslouží. Skvělou příležitostí je i blížící se únorový svátek svatého Valentýna, kdy se můžete zaměřit na roztomilé dárky ve veselé červené a růžové barvě, která k němu patří. Pořiďte tak svým pejskům i kočičkám něco dobrého do bříška i na hraní a zaměřte se přitom na kvalitu. Dbejte na složení granulí, kapsiček i pamlsků, a nepodceňte ani složení materiálů hraček. Velký výběr najdete na e-shopu www.krmiva-pucalka.cz. Vzpomeňte si také na opuštěná zvířata v útulcích a třeba jim přispějte drobnou kačku.

Tipy na dárky

Eco Friendly hračka

Máte psa, který rád hračky žvýká? Zaměřte se na ty bezpečné! Vyzkoušejte Eco Friendly hračky, které se vyrábí z netoxické TRP pěny, a tím pádem nehrozí, že by se během žvýkání psů uvolnily nebezpečné toxické látky a ftaláty. Hračka je bezpečná nejen díky "non toxic" materiálu, ale i díky tomu, že TRP pěna je měkká, pružná, avšak maximálně pevná. Je tak odolná proti psím zubům a vydrží podstatně déle. Díky pevnosti se neodlamují nebezpečné části hračky a pro svou pružnost a měkkost neporaní psí dásně ani zuby. Je vhodná i pro štěňata a jejich první zoubky, které se pomocí žvýkání čistí a dásně masírují a posilují. Vhodné jsou i na vodní hrátky, nepotopí se a plavou na hladině.  Tyto hračky lze zakoupit v krásných pastelových odstínech různých tvarů – kost, plechovka, míček, menší kostička.

Vybírejte podle velikosti plemene, cena od 109 Kč

Pohodlný pelíšek s okrajem

Po dlouhé procházce, výletu či sportovních aktivitách chce svému psovi každý majitel dopřát ten nejlepší odpočinek. Takový pelíšek by měl být pro psa hlavně pohodlný a dostatečně přizpůsobený jeho váze, aby se preventivně předcházelo otlačeninám kloubů i jeho proleženinám. To vše pelíšek Aminela s okrajem maximálně splňuje a zároveň designově doplní každý interiér! Pelíšek se skládá z elegantní matrace s kvalitní výplní a praktického okraje pro větší pohodlí s výplní drtě paměťové pěny. Pelíšek je možné využívat jako komplet matrace s okrajem, nebo okraj sejmout ze suchých zipů a využít pouze lepší jednoduchou matraci třeba v případě cestování se psem. Stejně jako ostatní produkty Aminela jsou i pelíšky výhradně české výroby! K dostání v hnědé, modré, šedé, červené i oranžové barvě. Vybírat můžete z rozměrů 80x60 cm, 100x70 cm a 120x80 cm.

Pelíšek Aminela je k dostání od 2 190 Kč

Růžová keramická miska

Máte rádi pěkný design nejen pro sebe, ale také pro vaše mazlíčky? I psí a kočičí výbava ve vaší domácnosti může být vhodným designovým kouskem. Keramická miska vhodná na vodu i na krmení je umístěna v pěkném dřevěném stojanu. Pastelové barvy v kombinaci se dřevem jí dodávají na eleganci. Nezapomeňte však, že by miska měla být stále čistá. Denně je potřeba ji vymýt teplou vodou se saponátem, aby se předešlo šíření bakterií, které mohou zvířeti způsobit vážné zdravotní potíže.

Stojí 379 Kč

Lízací podložky

Interaktivní lízací podložka pro psy je ideální pomocník při uvolnění napětí, zklidnění, zabavení nebo zpomalení přísunu potravy. Při lízání oblíbeného pokrmu psa (tvaroh, paštiky, konzervy...) z lízací podložky dochází k uvolňování endorfinů a zvíře se tak cítí lépe. Pomocí podložky můžete zvíře zabavit i při jeho méně oblíbených úkonech, jako jsou stříhání drápků, česání, koupání atd. Pomocí úchytů lze podložku připnout na vanu, stěnu nebo podlahu tak, aby zvířeti neklouzala. K dostání je ve tvaru kruhu, nebo trojúhelníku v několika barevných variantách.

Cena podložek Amarago od 139 Kč

Pamlskovník Sport&City

Nepostradatelnou součástí všech aktivních pejskařů jsou pamlskovníky! A jako dárek k Valentýnu se hodí praktický kousek jednoduchého designu ve výrazné růžové barvě, který se hodí na cvičiště, výlety do lesa i cestování. Pamlskovník Aminela je 100% české výroby a můžete ho kombinovat s ostatními produkty ze stejné série jako jsou obojky, vodítka, ručníky, pouzdro na psí sáčky i stopovačky. Pomocí otevíratelné kulaté spony jednoduše pamlskovník přichytíte na místa, jako jsou batohy, vodítka, nebo poutka u kalhot.

Zakoupíte ho za 389 Kč

Pamlsky pro kočky

Znáte nějaký křehký křupavý pamlsek, který obsahuje 80% čerstvého masa? Takto vysoký obsah masa zaručuje vašim kočkám skutečně vysokou chutnost a vaše čtyřnohá kamarádka ho bude milovat. A co víc, tyto pamlsky jsou bez jakýchkoliv obilovin, umělých konzervantů a barviv.

K dostání od 119 Kč

Vše za uvedení ceny naleznete na www.krmiva-pucalka.cz.