Tvořivý i sportovní start do roku Draka na Střídačce, na kluzišti, na lehátku v sauně, Na Výstavišti

S novým rokem ožívá po malé vánoční odmlce Střídačka na Výstavišti a opět přináší porci zábavy pro všechny generace a zejména pak pro všechny tvořivé ručičky. Mezi prvními lednovými akcemi na Střídačce samozřejmě nechybí oblíbená Tvořivá hlína, areál Výstaviště však nabízí i v zimních dnech sportovní vyžití, a to v bazénu i na ledu. Tak přijďte a užijte si příjemné chvilky se svými blízkými Na Výstavišti.

Tvořivá hlína

Pravidelná a zejména velmi oblíbená stálice naší střídačkové nabídky víkendových workshopů hlásí další termíny a volná místa v roce 2024. Pro koho workshop je? Pro všechny, kdo se nebojí zamazat si ruce od hlíny a tvořit. Vytvarujete, vypálíte, dekorujete a radost je na světě. Hrníček, váza, miska, dekorace jen tak pro radost, a ještě strávíte báječný čas s kamarády nebo si uděláte chvilku sami pro sebe.  

Kde: Střídačka Na Výstavišti

Kdy: 21.1., 25.2., 24.3., 21.4., 26.5. 9.6. 2024

Za kolik: 890 Kč v předprodeji / 990 Kč na místě (předprodej končí 24 hodin před akcí)

Více info: Zde

Vstupenky: Zde

 

Plavecký bazén s finskou saunou

Když mrazy udeří a zima je dlouhá, Výstaviště vás zahřeje! Představte si, jak skáčete do krásně vyhřáté vody a kocháte se výhledem na Pyramidu a do parku. Takto příjemně se můžete cítit v našem plaveckém bazénu, kde má voda teplotu 27 °C a okolní vzduch 30° C. V bazénu si ale kromě vodního lenošení můžete i pěkně potrénovat, protože na vás čeká šest plaveckých drah. Plavecký bazén najdete hned za vjezdem do areálu a parkovat lze pohodlně vedle haly. K dispozici jsou také dvě finské sauny.

Kde: Plavecký bazén Na Výstavišti

Kdy: Po–Pá 07.00 – 21.30 hod.

So–Ne 10.00 – 20.00 hod.

Poslední vstup je hodinu před otevírací dobou. Pro vstup do bazénu a sauny doporučujeme sledovat rozpis drah: ZDE

Za kolik: 60 minut / 145 Kč

120 min. + sauna / 250 Kč

Kompletní ceník a informace o permanentkách: ZDE

 

Veřejné bruslení

Zima, mráz, ale přesto se vám nechce sedět celý víkend doma a chcete se hýbat? Přijďte si zabruslit do kryté sportovní haly s celou rodinou i kamarády. Otevřeno je každý víkend do března 2024. Pokud nemáte vlastní brusle, nezoufejte, na místě najdete půjčovnu bruslí pro dospělé i děti. Pro malé návštěvníky jsou k zapůjčení připraveny i ochranné helmy.

Kde: Malá sportovní hala Na Výstavišti

Kdy: Každou sobotu a neděli až do března 2024

15.15 – 17.15 hod.

Za kolik: dospělí 100 Kč / dítě do 15 let 50 Kč

Kompletní ceník, informace o permanentkách a kurzech pro školy: ZDE