Zima v plném proudu, udržujte správný vzhled, funkčnost sportovního, outdoorového a péřového oblečení

Zima si stále ponechává pomyslné královské insignie, s nimiž přichází i spousta zábavy na sněhu a v přírodě. Je jasné, že než se pustíme do oblíbených aktivit, musíme se adekvátně obléct. Neznamená jen vybrat si tu nejhezčí a nejteplejší bundu, rukavice a lyžařské kalhoty. Znamená to také vědět, jak se o ně starat, aby nám dlouho sloužily a nezklamaly nás v nejnevhodnější chvíli. Pokud jste sportovci nebo milovníci outdooru, jistě víte, jak je důležité mít oblečení, které vás ochrání před chladem, vlhkostí a větrem, a zároveň vám zajistí pohodlí a výkonnost. Takové oblečení však potřebuje speciální péči, aby si zachovalo své funkční vlastnosti.

Klíčem k dlouhodobému zachování funkčnosti a perfektního vzhledu vašeho oblečení jsou kvalitní přístroje, stejně jako správný výběr pracích prostředků nebo volba optimálních programů praní a sušení. Sázkou na jistotu jsou pračky a sušičky Miele, které jsou navrženy tak, aby šetrně a účinně pečovaly také o vaše sportovní, zimní a outdoorové oblečení. Díky speciálním programům, technologiím a příslušenství Miele dokážete snadno a rychle vyprat a usušit bundy, kalhoty, mikiny, trička, funkční prádlo i obuv. A to vše s minimální spotřebou energie, vody a pracích prostředků. Že to všechno funguje, potvrzuje i špičková snowboardistka a alpská lyžařka Ester Ledecká, ambasadorka Miele a tvář kampaně Mám Miele:



Pračky a sušičky pro sportovce i dobrodruhy

Poohlížíte se po spolehlivém přístroji pro péči o outdoorové, funkční nebo péřové textilie? Potřebujete využívat impregnaci oděvů profesionálně, ale zároveň v pohodlí domova? V tom případě vřele doporučujeme pračku WEI875 WPS PWash&TDos&9kg. Tenhle všeuměl od Miele toho ale nabízí mnohem víc – třeba unikátní funkci TwinDos pro automatické dávkování tekutého pracího prostředku, SingleWash pro úsporu času a energie, QuickPowerWash pro rychlé vyprání nebo CapDosing pro pohodlné dávkování speciálních pracích prostředků v kapslích. Snadné ovládání zajistí ComfortSensor.

Perfektním parťákem pračky je sušička TEL795WP EcoSpeed&Steam&9kg s tepelným čerpadlem. Funkce SteamFinish zajistí více svěžesti a méně žehlení, DryCare 40 usuší téměř vše, co lze prát na 40 °C, a SilenceDrum potěší příjemně tichým sušením. Přejete si rychlejší sušení při maximální energetické účinnosti? S EcoSpeed ho máte mít! Pračky a sušičky lze integrovat do systému inteligentní domácnosti Miele@home a kontrolovat je i ovládat prostřednictvím smartphonu, tabletu nebo PC. Všechny sušičky Miele dosahují nejméně třídy energetické účinnosti A++, některé modely jsou dokonce o 10 % úspornější, než je mezní hodnota té nejlepší třídy energetické účinnosti A+++. Umožňuje to nový podlahový modul s optimalizovaným chladicím okruhem. Tak sušíte s Miele udržitelněji a efektivněji než kdy dřív. Samozřejmostí je přísné testování přístrojů Miele na životnost až 20 let. 

Náš tip: Speciální prací prostředky

Abyste si kvalitu materiálů svého oblíbeného oblečení uchovali co nejdéle, měli byste se zaměřit také na speciální prací prostředky. I v tomto směru má Miele rozhodně co nabídnout:

Caps ImpraProtect je impregnační prostředek pro sportovní oblečení a oděvy do deště, který zachovává prodyšnost a elasticitu textilií. Speciální prací prostředek Outdoor se perfektně hodí pro hodnotné outdoorové a funkční oblečení. Čistí a ošetřuje způsobem ohleduplným k barvám a obsahuje lanolin, působící jako ošetřující lázeň pro membránové textilie.

Pořídili jste si novou péřovou bundu a chcete se v ní na sjezdovce blýsknout i v dalších sezónách? Tak sáhněte po Caps DownCare. Tento speciální prací prostředek zachovává elasticitu a prodyšnost peří, takže zůstává dokonale nadýchané a nevytváří chomáče.

Sportovní a funkční oblečení vás bude milovat, pokud mu dopřejete péči v podobě speciálního pracího prostředku Sport. Ten zachovává prodyšnost textilií, zajišťuje hygienickou čistotu i dlouhotrvající svěžest a neutralizuje nepříjemné pachy.

Takže, milí sportovci a milovníci zimy, nebojte se své oblíbené oblečení vyprat a usušit. S Miele to bude hračka. A pamatujte, správná péče o oblečení je stejně důležitá jako správná příprava na zimní radovánky. S Miele budete připraveni na cokoli.

Workshop pro zájemce o prvotřídní péči o prádlo

Chcete se dozvědět, jaké pračky a sušičky jsou pro vaši domácnost ty pravé ? Nebo jen chcete využít naplno potenciál svých nově zakoupených přístrojů Miele? Pak je právě vám určen workshop Praní s Miele, na němž vám odborníci z Miele Experience Center v Praze a Brně představí výhody, funkce a možnosti praček a sušiček tak, abyste je mohli využívat maximálně efektivně – a to u šálku lahodné kávy z kávovarů Miele. Více informací na www.miele.cz.

www.miele.cz  #MamMiele