Češky propadly kouzlu zvětšených rtů, ale Dr. Macko nevyhoví každé klientce

Estetická medicína je trend, který hýbe světem. I v České republice si řada nejen žen, nejen těch slavných, oblíbila estetické zákroky, které jim pomáhají se sebevědomím. Jedním z největších fenoménů je zvětšení rtů, kterým Češky doslova propadly.

Dr. Macko je opravdovou odbornicí ve svém oboru, jelikož její ikonické rty, které nesou název „Lips by Dr. Macko“, si nechávají dělat ženy z celé republiky. A nejen to! Svoji techniku tak vyšperkovala, že dokonce školí ostatní lékaře, jak dokonalé rty udělat. Ostatně podívejte se sami na proměny.

Dr. Zuzana Macková je profesionálka každým coulem, jelikož nepatří mezi ty lékaře, ke kterým přijdete a zaručeně odejdete  tím, co jste si namysleli. Proměnám předchází konzultace a komunikace s klientem. Nejen o tom, jsme si s paní doktorkou povídali a ona exkluzivně pro Svět ženy prozradila, jak pracuje.

Zajímá vás, v čem se liší upravené rty od Dr. Zuzany Macko od ostatních? Po dlouholetém studiu a četných stážích v zahraničí díky kterým si  vytvořila vlastní autorské techniky. „Tyto techniky u klientů vždy používám podle toho, aby výsledné rty zapadly do celkové harmonie obličeje a velmi často tyto techniky na jednom klientovi i kombinuji,“ potvrzuje oblíbená lékařka.

Existují však hranice přes které Dr. Zuzana Macko nejde, kdy požadovanou velikost či tvar rtů neprovede. „Určitě ke mně přichází i takové klientky. Vždy před každým zákrokem s klientkou rozebereme celkový stav obličeje a velmi často se pak stane, že pak například vybereme nějaký jiný zákrok anebo zákrok nakonec vůbec neuděláme. Samozřejmě jsou vždy určité hranice a když vím, že například rty, které mi klientka ukáže na obrázku nesedí k jejímu obličeji, tak se buď dohodneme na nějakém kompromisu, anebo ten zákrok nedělám. Velmi často se stává i to, že klientky za mnou už přijdou s aplikovanými rty, které byly například dělané neodborně anebo výplň migrovala a tehdy rty rozpouštíme a až následně aplikujeme,“ popisuje Dr. Macko.

Lips by Dr.Macko předává své zkušenosti dále a konkurence se prý nebojí. „Já mám takový názor, že je velmi důležité posunout své zkušenosti dále a mám radost z toho, že můžu školit lékaře, což mě baví a zároveň tak trochu můžu zvyšovat úroveň estetické medicíny v České republice,“ potvrzuje lékařka, která sama Lips by Dr. Macko má, která prý původně neměla skoro žádné rty.

A jaké zákroky jsou na klinice Face Expert a obecně nejvíce žádané? „Tak v první řadě jsou to hlavně Lips by Dr. Macko. Velmi oblíbené zákroky jsou momentálně i různé biostimulace, které teď v estetické medicíně zažívají svůj boom. Velmi oblíbené je i přístrojové ošetření na bázi neinvazivního liftingu,“ říká expertka na krásu.