S kolekcí Högl budete nenuceně chic

Elegantní lehkost spolu s autentickou přirozeností. Spojení šik a decentního minimalismu. Kolekce Högl Jaro/Léto 2024 je působivou poctou sofistikovaným modelům, které oslavují ženskou jemnost a nadčasovou krásu. Důraz je kladen na design, jež zachycuje esenci minimalistického stylu a dodává mu vzrušující, moderní šmrnc. Reinterpretovaná klasika je prohlášením o nenápadné eleganci a decentním luxusu. Každý detail byl pečlivě promyšlen a dotažen k dokonalosti.

Pod heslem „elegantní bez námahyje kolekce věnována jemným modelům a barevným provedením. Obyčejný byl nahrazen vícevrstvým, jednoduchý pak jemným. Celá kolekce se vyznačuje touhou po obuvi, která chytře spojuje pohodlí a odolnost s designem. V čele na módní frontě: mokasíny a boty bez podpatku, které se postupně stávají novým základem. Jsou vyrobeny ze super měkkých materiálů a mají plochou podrážku, a proto mohou snadno konkurovat teniskám jako trendy alternativa. Kromě toho se vracejí přímo do srdce módního světa baleríny. Zakřivené tvary vyzařují dívčí šarm – zatímco špičky vytvářejí městský styl.

Díky jedinečné kombinaci funkčnosti spojené s estetikou jsou naše tenisky inovativním vrcholem. Superlehké rockerské podrážky z nich dělají stylové cvičební doplňky, které posouvají každý krok na novou úroveň. Lodičky s tupou špičkou a širokými podpatky inspirují k silným ženským outfitům. Intenzivní barvy, jako je červená, zvyšují jejich účinek. Barevné spektrum kolekce také odráží kontrast mezi nenucenou, nevtíravou elegancí a silnou, sebevědomou ženskostí. Soft naturals inspirují jako dobře vyvážená konstanta v kombinaci se svěžími letními odstíny, jako je limetka a džíny, nebo intenzivními, silnými barvami, jako je korálová nebo růžová. 

Trendová témata této sezóny

Simple go subtle

Pod heslem nové neutrality přináší kolekce na přehlídková mola revoluci nápadné modely s nekomplikovanými, velkorysými střihy a chytrými vrstvami. Decentní, ale chytrá barevná paleta jemných odstínů zajišťuje jemnou lehkost. Jemné přechody materiálu oživují extrémně prvky. Nenucené kousky, nová klasika a moderní modely se stávají základními ikonickými styly.

Vyzdvihněte svou vášeň

Tento trend dává módě volný průchod a umožňuje jí prozkoumat celou její rozmanitost – trend, jež znovuobjevuje sám sebe díky své hravosti s jejími neomezenými tvůrčími možnostmi a aspekty. Dobře vyvážené a zároveň kontroverzní. Extravagantní a přesto vhodné na každodenní nošení. Intenzivní červená a noční černá představují nebezpečí. Modely jsou tmavé a zároveň okouzlující. Výsledek: výrazná obuv pro sebevědomé ženy.

Tvary a siluety

Siluety naší nové kolekce se vyznačují současnou elegancí a moderním životním stylem. Stejně jako jejich super měkké protějšky, naše elegantní klasiky představují ležérní pojetí mokasínů. Díky lehké, tenké podrážce a těm nejměkčím materiálům se stanou úžasně pohodlnými spojenci pro celodenní nošení.

Díky ultralehkým rockerským podrážkám Vibram®, vyrobeným ze vzrušující směsi materiálů, nastavují naše tenisky zcela nová měřítka, pokud jde o funkčnost a estetiku. Kromě nich, naše pantofle s vysokou podrážkou probudí touhu po slunci a moři. Jako znovuobjevení nováčci slaví návrat na výsluní balerín, jež fascinují překvapivou flexibilitou a neuvěřitelně měkkým komfortem nošení. Extrémně zaoblené a špičaté tvary navzájem kontrastují jako noc a den; společně vytvářejí vzrušující trendy téma. Lodičky na míru s prodlouženými, úzkými střihy vynikají jako silné, ženské vzory. Kreace s podpatky ve tvaru přesýpacích hodin znovu zavádějí touhu po sebevědomém vzhledu. Kolekci doplňují decentní dekorativní prvky, které zvýrazňují redukované designy v podobě nadčasových detailů.

Barvy a materiály

Lehké, měkké přírodní látky, jako je smetana, tělová a sahara, vyzařují pocit naprosté bezstarostnosti. Jako moderní interpretace minimalistického designu zdůrazňují nenucený charakter kolekce. Kombinace těchto barev s intenzivními sytými barvami vede k nádherným fúzím. Sorbetové odstíny, jako je limetka a tóny modré zvané oceán a džíny, komunikují bezstarostný přístup k životu, a přímo vás donutí těšit se na léto a na pláž. Stejně jako barvy, které se zdají být neodmyslitelně inspirativní a silné, představují růžová a červená čistou ženskost. Umělý potisk s fascinujícím mramorovým efektem ve vzrušujících a zároveň vyvážených barevných kombinacích vylepšuje nejenom šátky, ale dodává jedinečný vzhled i naším modelům.