S Pandorou do vesmíru a ještě dále…

Pandora uvádí desátý přívěsek limitované edici sběratelských přívěsků na počest 20. narozenin ikonického náramku s přívěsky Pandora Moments.

V průběhu roku 2020 si společnost Pandora připomíná klíčový okamžik své historie a slaví 20 let, během nichž nadšené obdivovatelky této značky zachycovaly své příběhy pomocí ikonického náramku s přívěsky. Náramek s přívěsky Pandora Moments, proslavený po celém světě a milovaný sběrateli i sběratelkami jako způsob vyjádření svojí lásky a hodnot prostřednictvím šperků, byl poprvé uveden v roce 2000. Každý měsíc v roce 2020 je znovu uveden jeden z 12 nejoblíbenějších přívěsků Pandora jako součást limitované edice přívěsků 2020, které jsou předurčeny k tomu, aby se ihned staly sběratelskými předměty.

Záhadný vesmír

V říjnu jsme uvedli reprízu našich originálních přívěsků: spirálový přívěsek se vzorem spirálek z 14k zlata zářících mezi spirálkami ze stříbra. Spirála je útvar běžně se vyskytující v přírodě a stal se oblíbeným kulturním symbolem vyjadřujícím mystickou záhadnost vesmíru. Skvělý způsob, jak vyprávět příběh našich věrných zákaznic, které sbírají svá životní poprvé a nosí je na svém náramku s přívěsky Pandora Moments již 20 let.

Přívěsek Spirály z limitované edice Pandora 2020 ze stříbra s akcenty z 14k zlata bude uveden 20. října ve vybraných prodejnách po celém světě, a to v omezeném počtu. Každý přívěsek je označen puncem* k 20 letům existence přívěsků Pandora na trhu a je dodáván s certikátem, který připomíná toto slavné výročí. #Pandora20