Metalické barvy, sametový lesk a třpytivé aplikace – více tentokrát znamená více!

Sváteční dny si zaslouží sváteční přístup, ať už se jedná o společenská setkání či oslavy příchodu nového roku. A plesová sezona? Tak ta si zaslouží největší pozornost jak při výběru vhodného oblečení, tak obuvi. Právě při ladění společenské obuvi ke svému outfitu spousta žen tápe. Patříte k nim také? 

Alespoň jeden pár společenské obuvi by měla mít v botníku každá žena, bez ohledu na to, jaký styl oblékání v běžném životě preferuje. Jednou za čas přijde událost, která si žádá slavnostní dresscode. A nemusí to být v prosinci či lednu, může to být třeba maturitní ples vašich potomků nebo svatba přátel. 

Ve slavnostních lodičkách a poutavých sandálkách z kolekce Deichmann bude každá žena královnou parketu. 

Jedním z nejvýraznějších hitů sezóny je společenská obuv na vysokém blokovém podpatku. Pokud máte obavy z toho, aby vám obuv nesklouzla z nohy, nebo aby vám v ní bylo příjemně i po několika hodinách, volte model s páskem kolem kotníku. Ten udrží botu na místě a poskytne vám stabilní krok nejen při tanci. Vysokých podpatků se tak nemusí obávat ani ženy, které je běžně nenosí. 

Dámy, které se v podpatcích naopak cítí jako doma, mohou volit buď lodičky typu Mary Jane, nebo atraktivní modely na jehlovém podpatku. Kolekci dominují modely v jednoduchém nadčasovém střihu, ozvláštněné poutavými řemínky nebo štrasem. 

Lesk a třpyt, kam se podíváš! Právě taková je letošní kolekce společenské obuvi od Deichmanna. Metalické barvy, sametový lesk a třpytivé aplikace – více tentokrát znamená více!  

Nezapomeňte se svou obuví sladit kabelku. V kolekci najdete jak klasická psaníčka na řetízku, tak malé elegantní kabelky do ruky nebo větší blyštivé kabelky přes rameno, ideální na neformální party.