Kozačky z kolekce Deichmann vás rozhodně nebudou nudit

Zimu bez vysokých kozaček si většina žen nedokáže představit. Nadčasovou univerzální klasikou, po které nejčastěji saháme, jsou vysoké kozačky v černé barvě a věřte modely z kolekce Deichmann vás nudit rozhodně nebudou!

Preferujete i v zimě elegantní styl oblékání? Dolaďte svůj outfit minimalistickými černými kozačkami na vysokém blokovém podpatku. Modely na platformě inspirované módou 70. let, atraktivní overknees kopírující vaše štíhlé nohy, nebo kozačky zdobené třpytivými přezkami? Výběr je jen na vás. Pokud nosíte ráda obuv, která zaujme na první pohled, vybrat si můžete z atraktivních modelů ve výrazných sytých barvách. Troufnete si na zářivou červenou, lahvově zelenou či sytě růžovou? Mimořádně efektně vypadají také elegantní kozačky poseté lesklými kamínky.

Kromě kozaček na vysokém podpatku najdete v kolekci Deichmann i široký výběr ležérních modelů na nízkém podpatku. Top trendem jsou poutavé chunky modely na pevné profilované podešvi. Nosí se jak robustní šněrovací modely, tak hladké jednoduché kozačky na zip. K hitům letošní zimní sezóny patří také vysoké kozačky v kovbojském stylu nebo prošívané modely ve stylu městských sněhulí. I když kolekci kozaček na nízkém podpatku vévodí převážně kozačky v černém provedení, vybrat se dá také z modelů v hnědé, béžové nebo krémové barvě.

Chtěla byste si vysoké kozačky pořídit, ale žádný model vám nesedí přes lýtka? V kolekci Deichmann si vyberou i ženy s širšími lýtky. Modely doplněné pružnou vsadkou jsou pro širší lýtka přímo stvořené.