Vyřešte Vánoce s Grown Alchemist, exkluzivní sety přípravků péče o tělo, ruce a rty patří mezi žádané dárky

Ukažte letos svým nejbližším, že je dobře znáte a nadělte jim pod stromeček dárky, které je opravdu potěší. Pokud váháte, co by to mělo být, pak máme pro vás tip limitované sady luxusní péče o pokožku těla, rukou a rtů od Grown Alchemist.

Exkluzivní balíčky BODY KIT a LIP AND HAND KIT obsahují kvalitní přípravky pro intenzivní hydrataci pokožky těla, jemnou péči o rty a vydatnou výživu namáhané kůže na rukou. Minimalistické tuby jsou navíc ručně zabalené v krabičkách z prvotřídního švédského papíru, takže vypadají opravdu výjimečně.

Zdraví = krása

Dopřejte svým kožním buňkám kvalitní péči a ony se vám odmění skutečně krásným vzhledem. Přípravky Grown Alchemist představují unikátní synergii mezi alchymií a kosmetickou vědou, která vytváří zcela jedinečnou organicky kompatibilní krásu. Obsažené účinné látky jsou přírodního původu a mají molekulární strukturu, která je velmi blízká lidskému organismu. Tělo z ní tudíž dokáže velmi dobře čerpat, účinky jednotlivých přípravků se tak mnohonásobně zvyšují a výrazně zpomalují proces stárnutí pokožky. Tato zvýšená účinnost je výsledkem dlouhodobého a soustavného výzkumu a představuje zbrusu novou generaci složení přípravků pro péči o pleť, tělo a vlasy.

Receptury produktů Grown Alchemist se skládají z vědecky vyspělých přírodních složek komunikujících přímo s buňkami kůže. Jsou to například neuropeptidy, tetrapeptidy, tokotrienoly a vyspělé hygroskopicky aktivní látky, jež spolehlivě vrací pokožce její původní krásu. Inovovaná složení se zabývají negativními vlivy, které působí na pokožku a mění způsob, jakým organismus kůži regeneruje, zároveň se jedná o silná kosmeceutika, která podporují přirozenou obnovu, čištění a detoxikaci pokožky. Při pravidelném používání je kůže viditelně zdravější, pevná a vitální.

Přípravky Grown Alchemist posouvají fungování zdravých buněk pokožky na vyšší úroveň a zefektivňují jejich výkon, a to i v případech, kdy je kůže vystavena škodlivým vlivům zvenčí i ne vždy zdravému životnímu stylu. Vzhledem k tomu, že buňky jsou absolutním základem struktury lidského těla, jejich zdraví je zásadní nejen pro správné fungování našeho organismu, ale také pro schopnost pokožky přirozeně regenerovat.