Milky Chance přivezou svůj hypnotizující groove na Metronome Prague 2024

Na hudební výsluní je v roce 2013 vystřelil hit Stolen Dance. Aktuálně se může německé duo Milky Chance na Spotify chlubit 13 miliony posluchači měsíčně. Kapela má za sebou mnoho velkých vystoupení včetně vyhlášených festivalů jako Coachella, Reading & Leeds a Lollapalooza. Příští rok v červnu v rámci Metronome Prague 2024 zavítá také do Prahy. Vstupenky mohou návštěvníci zakoupit již nyní.

Kamarádi z dětství Clemens Rehbein a Philipp Dausch z německého Kasselu v roce 2012 společně založili indie-popovou kapelu, která na svůj úspěch nemusela čekat dlouho. Jejich průlomový folk/elektronický hit „Stolen Dance“, dosáhl v roce 2013 na první místa v žebříčcích hudebních hitparád a získal nepřeberné množství platinových desek po celém světě.

Od té doby kapela vydala již čtyři alba, která oslovila celosvětové publikum (7 miliard přehrání na streamovacích službách) a založila vlastní vydavatelství Muggelig Records. Stala se tak plně nezávislou a zajistila si úspěch ve stále nejistějším hudebním průmyslu. Důkazem jsou úspěšná turné po Evropě, USA, Kanadě, Mexiku, Austrálii i účast na festivalech velkých jmen.

Jejich poslední album Living In A Haze má zatím na kontě více než 500 milionů streamů ze tří hlavních hitů – „Colorado“, „Synchronize“ a „Living In A Haze“ a umožnilo kapele vydat se na doposud největší severoamerické turné včetně ikonických míst jako je Colorado's Red Rocks Amphitheater.

Vstupenky na Metronome Prague 2024 najdete již nyní v prodeji na www.metronome.cz.