Máte už v botníku farmářky???

Je tu podzim se svým nemilostivým počasím, a tak se mu musíme přizpůsobit. Sáhněte po teplejší obuvi! Farmářky jsou jedny z oblíbených podzimně-zimních bot. V určitých obměnách se objevují v kolekcích každoročně. Jaké jsou hitem letos?

V kolekci farmářek Deichmann najdete jak klasické městské modely z pravé nebo umělé kůže, tak sportovnější kousky s TEX membránou, které vaše chodidla udrží v suchu a teple i v náročnějších podmínkách. Nechybí ani modely do mínusových teplot, vystlané měkoučkým hřejivým kožíškem.

Nosí se jak minimalistické farmářky na nízkém či vyšším podpatku, tak robustní chunky modely na vysoké pevné platformě.

Kolekci dominují nadčasové modely v černé barvě. Ač je černá často barvou první volby, ne ke každému stylu oblékání se tato barva hodí. Kolekci černých farmářek tak doplňují kousky v béžové, krémové, smetanové a světle hnědé. Nechybí ale ani modely v tmavě modré, červené a lahvově zelené barvě.

Mít v botníku farmářky se opravdu vyplatí. Jsou nesmírně pohodlné, skvěle vypadají, a navíc je využijete k většině podzimních outfitů: k džínům, širším kalhotám, sukni, pleteným i košilovým šatům.