Do Prahy míří houslový virtuos Petar Markoski

Skutečné houslové mistrovství předvede houslový virtuos, skladatel a zpěvák makedonského původu Petar Markoski už 26. května 2024 v pražském Kongresovém centru. Lístky na strhující houslovou show jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz.

Teprve pětadvacetiletý Petar Markoski je mimořádně talentovaný houslový virtuos, který se hrou na housle začal již v 7 letech a od 9 let profesionálně vystupoval.  Má za sebou přes dva tisíce živých vystoupeních a také největší hity v rádiích a televizích v rodné Makedonii.

Jeho umění spočívá ve spojování generací prostřednictvím různých druhů hudby od klasiky, popu, přes rockové písně. Své publikum si podmaní nejen energickým hudebním projevem, ale také uměním propojit moderní hudbu a klasické housle. V jeho repertoáru jsou songy od umělců jako je Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Abba, Julio Iglesias, ale také současnější hity od Adele, Eda Sheerana či Bruna Marse.

„Petar Markoski vás svým mistrovstvím hry přesvědčí, že housle nejsou nezáživný nástroj. Jeho koncert bude rozhodně nezapomenutelným zážitkem plným emocí,“ říká pořadatel koncertu Roland Horvath.

„Jsem vděčný všem mým fanouškům a přátelům z celého světa za lásku a úžasnou podporu, kterou mi poskytují. Už jen vědomí, že vám někdo vždy stojí za zády a tlačí vás, abyste byli lepším umělcem a lepším člověkem, je neustálým zdrojem motivace, která mě pohání vytvářet více hudby. Moc se těším na spojení s českým publikem,“ říká Petar Markoski.

Předprodej vstupenek: https://www.koncertpromo.cz/petar-markoski

IG: www.instagram.com/petarmarkoski

YT: www.youtube.com/c/PetarMarkoski