MORAVIA COMFORT přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Vybírat novou matraci se vám možná zdá stejně náročné, jako představa noci strávené v nepohodlné posteli. Myslete ale na své fyzické a duševní zdraví. Díky plnohodnotnému spánku se můžete zbavit bolesti zad a dodat svému životu více energie a dobré nálady. Nabídka výrobce MORAVIA COMFORT vás navíc mile překvapí – najdete tu ty nejlepší jednolůžkové, partnerské i dětské matrace pro co nejkvalitnější noční snění.   

Matrace MORAVIA COMFORT jsou vyráběny v Břeclavi a dodávány napříč Evropou. Ryze česká společnost se pyšní 48letou tradicí, důvěryhodností a především širokou škálou produktů pro zdravý spánek. Do výroby jsou zapojovány nové technologie, moderní materiály, antibakteriální úpravy a ortopedické tvary, díky čemuž vznikají maximálně funkční výrobky. I proto společnost své matrace dodává nejen do vašich domovů, ale i zdravotnických zařízení, hotelů, lázní a penzionů, kde jsou požadavky na kvalitu opravdu vysoké.

V sortimentu nechybí tradiční matrace z polyuretanové pěny KOMFORTAN®, líné pěny VISCOR®, taštičkové ani latexové matrace. Protože se společnost aktivně zajímá o dopady své výroby na životní prostředí, můžete v její nabídce najít také výrobky s recyklovanou pěnou ECOREPUR®, která zároveň zvyšuje nosnost a životnost matrace.

Kromě matrací se MORAVIA COMFORT specializuje na výrobu kvalitního příslušenství, kam patří nejen rošty, ale i anatomické polštáře, toppery a chrániče. S jejich pomocí můžete snadno upravit nerovnosti matraci či její tuhost, ale také zabránit zašpinění nebo jinému znehodnocení matrace.       

www.moravia-comfort.cz