Columbia představuje Facet™ 75 Alpha Outdry™

Facet™ 75 Alpha Outdry™ je nejnovějším přírůstkem v podzimní kolekci obuvi značky Columbia Sportswear. Tento nepromokavý lehký model kombinuje módní design s pokrokovými technologiemi a díky tomu je ideální turistickou botou do jakéhokoliv terénu a počasí. Řada Columbia Facet™, známá již z předchozích sezón, je oceňována pro svou lehkost, pohodlí a atraktivní vzhled ve stylu tenisek. Tento nový model se vyznačuje voděodolnou a prodyšnou konstrukcí OutDry™, má tak bezkonkurenční odolnost proti povětrnostním vlivům a vodě. Odpružená mezipodešev a podrážka  zajišťuje vynikající přilnavost za všech podmínek. Díky těmto technickým řešením zaručuje celodenní turistické pohodlí. Nový inovovaný model Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ navazuje na dědictví Facet a zároveň přináší četná konstrukční vylepšení i funkčnost.

Model Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ má speciální podrážku ADAPT TRAX™ s vynikající trakcí za mokra i sucha. Ta kombinuje patentovanou směs podešve se speciálně navrženým vzorem 5mm vysokých výstupků, díky kterým poskytuje bota výjimečnou přilnavost a stabilitu na měnícím se nerovném povrchu při toulkách přírodou i městem.

Nejlepší mezipodešev ve své třídě zajistí dlouhotrvající výkon

Inovovaná mezipodešev TechLite Plush™ nabízí nejvyšší úroveň odpružení značky Columbia. Má výrazný design s citlivou, ultralehkou pěnu, která poskytuje maximální odpružení a vysokou návratnost energie, která je do kroku vložena.  Zvýšená konstrukce mezipodešve pak umožňuje chodidlu plynulý a stabilní přechod od paty k palci, což zajišťuje pohodlí i ve velmi obtížném terénu. Tento design nabízí rychlejší a bezpečnější krok a tak i dále dojít.

Inovativní svršek nepromoká a dýchá

Odolný bezešvý zcela voděodolný svršek Facet™ 75 Alpha Outdry™ s fixuje střední část chodidla a poskytuje ochranu a kontrolu kroku, aniž by přidával objem. Technologie Columbia NAVIC FIT SYSTEM™ a Heel Clip poskytují výjimečnou stabilitu chodidla v jakémkoli terénu. Pro snadné nazouvání a maximální pohodlí má model také 3D tištěný síťovaný límec podobný ponožkám. Nazouvání je snadné a rychlé i díky tomu, že místo klasických tkaniček je použita stahovací šňůrka, kterou stačí po nazutí boty zatáhnout.

Nová bota Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ byl navržena s ohledem na potřeby dnešních outdoorových fanoušků. Kombinuje módu s funkčností, představuje inovativní technologie a výjimečný výkon, čímž nově definuje turistickou obuv. Ať už jdete na mokrý nebo suchý terén, Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ vás udrží v pohodlí. K dispozici je v pánské i dámské variantě a několika barevných variantách za 4 399 Kč ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz.