Je to hračka, divadelní scéna, svačinová spíž? Ne, je to adventní kalendář od Mixitu

Tři zlaté mixy děda Mixita, Tři oříšky od Mixitu, Oříšku z pytle ven, Perníková Mixitka… Tyhle a spoustu dalších pohádek si letos můžete o Vánocích s dětmi zahrát, pokud doma budete mít jedinečnou rekvizitu - obří Mixit adventní kalendář. A letos si ho mohou užít pravdu všechny děti.

Každý rok Mixit vymýšlí, jak by svůj oblíbený adventní kalendář udělal ještě lepším. Ty tam jsou doby, kdy děti v každém okénku prostě našly jednu mňamku a to bylo všechno. Letos bude zábava i s kalendářem do posledního okénka vyzobaným! Mixití adventní kalendář je totiž zároveň divadelní scénou s 28 divadelními rekvizitami s pohádkovou tematikou. Jen za pomoci nůžek a špejlí si můžete vyrobit loutky a na pohádkové scéně si zahrát některý z oblíbených příběhů. Kromě klasických princů a princezen v nich mohou vystupovat i mnohem originálnější figury jako třeba X nebo Y. A schválně, jak do příběhů zasáhnou!

Ale popořádku. Abyste mohli začít hrát divadlo, je potřeba se projíst 26 (ano, čtete dobře) okénky kalendáře. V každém z nich se nachází jedna poctivá snídaně nebo svačina. Žádná drobnost, ale pořádná sváča - pytlík plný lyofilizovaného ovoce, slaných i sladkých oříšků, ovoce v čokoládě, müsli tyčinky Mixitky nebo třeba novinky Crème boule či Mixies. Mixit zkrátka jako vždycky vybral to nejlepší ze svého sortimentu, přihodil novinky, všechno zabalil do jednoporcových balení a nakonec toho bylo tolik, že by se to do 24 okének prostě nevešlo. A tak si na Mikuláše a na Štědrý den děti otevřou hned dvě! 

Velký adventní kalendář Mixit 2023, 1399 Kč

Letos navíc můžete volit ze dvou variant kalendářů - kromě klasického je v nabídce i  bezlepkový, který je navíc rovnou veganský. V něm najdou děti více druhů lyofilizovaného ovoce, ale díky tomu, že Mixit bez lepku vyrábí spoustu dobrot, nepřijdou ani o müsli tyčinky Mixitky, čokoládu a Mixitellu!

Velký adventní kalendář Mixit 2023: Bez lepku & vegan, 1399 Kč

A pokud přece jen máte doma malého režiséra s extra náročným vkusem, můžete mu na Mixit koupit kalendář prázdný a ze sortimentu si vybrat jen ty lahůdky, které projdou přes jeho přísný jazýček. Mixit je totiž do sortimentu zařadil i po jednom kuse, abyste mu mohli namixovat jeho vlastní a originální kalendář. 

Adventní kalendář, box k naplnění, 499 Kč, dostupný na www.mixit.cz od poloviny října.

Letos se prostě díky Mixitu budou děti poprvé v dějinách těšit, že už bude konečně po Vánocích a ony budou mít kalendář vyzobaný. Teprve pak totiž začne pořádné divadlo!