Zpříjemněte si nástup podzimu!

Vneste si klidnou atmosféru podzimu i do svého domova.

Podzimní povlečení v teplých barvách s překrásnými přírodními vzory změní vaši ložnici k nepoznání a vám se bude krásně usínat.

Designové povlečení City park Vám připomene toulky podzimní krajinou…vítr jemně fouká, slunce barví listí do zlatova, to se lehce snáší k zemi a uklidňuje vaši duši…

Originální povlečení SATÉN DESIGN v sobě spojuje luxusní jemnou saténovou tkaninu se zajímavými trendovými vzory. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí z dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Při sušení v závěsu nevyžaduje žehlení.

Materiál: 100% dlouhovlákná česaná bavlna

Praní: 60 °C

Rozměry: 140 x 200/70 x 90 cm nebo 240 x 200/2 x 70 x 90 cm

Cena: od 2790 Kč

Další informace dostupné na e-shopu: www.scanquilt.cz

Vytvořte si své vlastní spa s novou & inovovanou kolekcí The Ritual of Hammam

Značka podporující životní pohodu zve všechny, aby se ponořili do svých domácích lázní s očistnými produkty The Ritual of Hammam. Kolekce The Ritual of Hammam je inspirována jednou z nejstarších očistných tradic na světě a týká se hloubkové očisty a očistné rutiny těla. Protože když si uděláte čas na smytí každodenního stresu a starostí, které zatěžují naši mysl, budete se cítit svěží a znovuzrození.

Hýčkejte svou pokožku luxusní vyživující tělovou pěnou. Oblíbené složení je nezbytnou součástí každé péče o pokožku a poskytuje hloubkovou hydrataci a výživu pro zářivý a zdravý vzhled. Lehké složení se rychle vstřebává a zanechává pokožku hedvábně jemnou a voňavou. Vzdušná pěnová textura se po nanesení mění v olejovou konzistenci, takže k dosažení požadovaného výsledku stačí jen malé množství. Dopřejte si dokonalé potěšení po sprchování s tělovou pěnou z 90 % přírodního původu.

Cena: 350 Kč

www.rituals.cz