Vykročte do podzimu v novém trendy modelu

Podzim je tady a kolekce Deichmann je opravdu bohatá. Vyberte si tenisky, které nejlépe podtrhnou váš styl oblékání. Ležérní, sportovní, chunky, v neutrálních tónech, nebo barevné? Vykročte do podzimu v novém trendy modelu.

Chunky tenisky

Robustní modely na vysoké pevné podešvi kralují módním kolekcím už po několik sezon. Výjimkou není ani ta letošní. Pokud milujete módní trendy, tenisky v chunky stylu by ve vašem botníku rozhodně neměly chybět. V podzimní kolekci Deichmann najdete snadno kombinovatelné modely v neutrálních barvách, jako je bílá, krémová, černá, nebo tlumené zemité odstíny.

Ležérní tenisky v městském stylu

Univerzální modely, které můžete obout téměř ke všem ležérním i romantickým outfitům. Trendem jsou především nadčasové bílé tenisky – jednobarevné nebo s detaily v pastelových a neutrálních barvách. Pokud není bílá vaše kamarádka, můžete zvolit tenisky v černé barvě, nebo modely ozvláštněné zvířecím vzorem, či metalickým zdobením.

Sportovní tenisky

Je sportovní styl oblékání váš nejoblíbenější? Dolaďte svůj podzimní sporty chic look módními teniskami dle nejnovějších trendů. Neutrální, pastelové, ale i kousky ve výrazných sytých barvách, ve kterých budete rozhodně vidět – v kolekci Deichmann si určitě vyberete.

Kotníkové tenisky

Nechcete se vzdát tenisek ani v chladnějších dnech? Vsaďte na bytelné kotníkové tenisky, které vaše chodidla dokonale ochrání i při nízkých teplotách.