BENY vypráví příběh o jedinečném řemeslném umu

Klenotnictví a hodinářství BENY, jež k Praze pojí minulost i přítomnost, vzdává hold čarokrásné české metropoli novou kampaní vytvořenou ve spolupráci s ilustrátorkou Barborou Balgovou. Své jedinečné klenoty spojuje se slavnými pražskými památkami: Karlovým mostem, jehož oblouky připomínají třpytivé prsteny a Staroměstským orlojem, který spolehlivě určuje čas jako hodinky z nabídky hodinářství. Se svými dílnami a butiky v srdci města se BENY stává vzácnou klenotnicí, jejíž poklady rozzáří každý všední den.

Při procházkách čarovnými pražskými uličkami narazíme na dílny a butiky BENY, které Prahu rozzařují stejně jako slavné památky. Oblouky Karlova mostu připomínají výjimečné šperky s nezapomenutelnou noblesou a elegancí. Tato umělecká díla, stejně jako historický most, propojují minulost s přítomností – staré šperkařské řemeslo doplňují moderními trendy a dávají tak za vznik klenotům s nezapomenutelným vzhledem.

Čas je to nejcennější, co máme, a proto bychom si ho měli střežit jako poklad. Stejně jako Staroměstský orloj, jenž měřil čas již v dávném středověku, se v BENY stávají dominantou hodinky. Tito spolehliví společníci, díky nimž můžeme s jistotou kráčet životem, jsou zároveň důležitým módním doplňkem současné doby.

Klenotnictví a hodinářství BENY vyniká nejen nabídkou světově proslulých šperkařských a hodinářských značek, ale i výrobou ryze vlastních klenotů. Dílny a butiky naleznete v srdci Prahy hned na několika prestižních adresách: na Václavském náměstí 52 a 24, v Pařížské 8 nebo také v Karlově ulici 18.

Tento moment tvoří další příběh.

Rodinné hodinářství a klenotnictví s tradicí již od roku 1976.