Emirates zahajuje MS v ragby 2023 se slavným rozhodčím Jaco Peyperem

Emirates, oficiální celosvětový partner Mistrovství světa v ragby 2023 (RWC 2023), zahájila prestižní turnaj spotem s renomovaným jihoafrickým rozhodčím Jaco Peyperem. Ten v něm přivádí ikonický letoun A380 letecké společnosti s designem RWC 2023 na letištní plochu, který je poté odbaven ke startu a míří do Paříže, kde zahájí MS v ragby 2023. Video je k dispozici zde.

Emirates a mistrovství světa v ragby

Kromě významného zastoupení značky Emirates v průběhu celého turnaje včetně brandingu Television Match Official, práv na prodej vstupenek a zajištění pohoštění, letos také společnost zavede v Paříži, Lyonu a Marseille aktivační zónu pro fanoušky s iniciativami „fly better“. Palubní personál společnosti Emirates zachytí speciální okamžiky fanoušků ragby pomocí instantního fotoaparátu v limitované edici fotorámečku RWC 2023. Hosté Emirates zóny se mohou rovněž těšit na exkluzivní ochutnávky luxusního šampaňského značky Dom Pérignon a koňaku ve spolupráci s LVMH.

Mistrovství světa v ragby je jednou z největších a nejpopulárnějších událostí na světě, která se koná jednou za čtyři roky. Letos se turnaj koná od 8. září do 28. října v devíti francouzských městech. A právě 8. září odstartoval na stadionu Stade de France (Saint-Denis) zahajovací zápas Mistrovství světa v ragby 2023 mezi hostitelskou Francií a Novým Zélandem slavný rozhodčí Jaco Peyper.

Partnerství společnosti Emirates s World Rugby sahá až do roku 2007, kdy letecká společnost poprvé sponzorovala MS v ragby 2007 ve Francii jako sponzor turnaje. Poté se společnost stala celosvětovým partnerem pro MS v ragby 2011 na Novém Zélandu a prvním celosvětovým partnerem, který podepsal smlouvu pro MS v ragby 2015 v Anglii a MS v ragby 2019 v Japonsku. V současnosti je celosvětovým partnerem pro Mistrovství světa v ragby 2023 ve Francii a MS v ragby 2027 v Austrálii.

Společnost Emirates sponzoruje od roku 2013 také rozhodčí Emirates Match Officials, kteří při testovacím ragby nastupují na hřiště v soupravě Emirates Fly Better.

Na začátku letošního roku sehrála letecká společnost klíčovou roli při přepravě The Webb Ellis Cupu z Jihoafrické republiky do Paříže přes Dubaj na palubě svého ikonického letadla A380 se speciální výzdobou RWC 2023 s jihoafrickou legendou ragby Tendaiem Mtawarirou, který byl součástí vítězného týmu na MS v ragby 2019.

Emirates, věrný příznivec ragby

Společnost Emirates je i nadále věrným podporovatelem ragby po celém světě. Letecká společnost je již více než 30 let titulárním sponzorem turnaje Emirates Airline Dubai Rugby Sevens, hrdým sponzorem turnaje Cape Town Sevens, partnerem jihoafrického týmu Emirates Lions a jeho domácího hřiště Emirates Airline Park, sponzorem ragbyového klubu Dubai Hurricanes a od roku 2011 oficiální leteckou společností ragbyové federace Spojených arabských emirátů (UAERF).