Nová aplikace Miele – a domácnost máte pod kontrolou

Chcete mít vše ve vaší domácnosti pod kontrolou? Pak je tu jedna z mála správných cest, která se jmenuje aplikace Miele, která vám nabízí dokonalou kontrolu vašeho domova a spoustu dalších užitečných činností. Stáhnete si ji snadno a rychle na App Store nebo Google Play. Jsme přesvědčení, že vám nic neunikne, v jediný moment totiž zkontrolujete večeři pro přátele, zda už pračka doprala a neunikne vám ani nic ve vašem technickém zázemí.

Úvodní obrazovka jako řídicí středisko

Úvodní obrazovka nabízí vždy optimální přehled o aktuálním stavu vašich propojených přístrojů Miele. Okamžitě vidíte, jestli už skončil program praní nebo je trouba předehřátá. Díky funkci rychlého přístupu můžete přímo provádět důležitá nastavení, jako je pozastavení nebo ukončení. Díky novému designu je ovládání ještě snazší a intuitivnější.

MobileControl - a máte vše pod kontrolou

S funkcí MobileControl máte nejen o všem přehled, ale můžete také v případě potřeby ihned zasáhnout. Přes aplikaci lze rychle a komfortně vybírat programy, nastavovat předvolbu startu a další funkce. Ovládání přístrojů Miele bude úplná hračka.

RemoteUpdate pro maximální aktualizaci

Přejete si mít své propojené domácí přístroje Miele stále v aktuálním stavu? S funkcí RemoteUpdate to není žádný problém. Softwarové aktualizace dostupné pro vaše domácí přístroje Miele se jednoduše přenesou do příslušného přístroje a nainstalují – a to úplně bez nutnosti návštěvy servisního technika.

S párování přístrojů vám pomůže PairingAssistant

Nevíte si rady s přidáním nových přístrojů? Díky přehlednému návodu s názornou grafikou se snadno přenesete přes jednotlivé kroky přihlašovacího procesu. A cesta za úspěšným propojením je u konce.

Potřebujete poradit s výběrem vhodných přístrojů nebo s jejich propojením? Tak navštivte Miele Experience Center v Praze nebo Brně a bez obav se zeptejte našich expertů. Vybrané přístroje si můžete koupit i na e-shopu Miele nebo u autorizovaných prodejců.

O společnosti Miele

Miele je předním světovým dodavatelem prémiových domácích spotřebičů pro oblasti vaření, pečení, vaření v páře, chlazení/mrazení, přípravy kávy, mytí nádobí, praní a péči o podlahy. Kromě toho nabízí myčky nádobí, pračky a sušičky pro průmyslové použití a také čisticí, dezinfekční a sterilizační zařízení pro zdravotnická zařízení a laboratoře. Společnost byla založena v roce 1899 a má osm výrobních závodů v Německu, po jednom závodě v Rakousku, České republice, Číně, Rumunsku a Polsku a také dva závody italské dceřiné společnosti Steelco Group, která se zabývá zdravotnickou technikou.

www.miele.cz