Joe Navarro, Jana Vohralíková, Anne-Maartje Oud a Radim Pařík představí esence umění komunikovat

Komunikační dovednosti ovlivňují každodenní život lidí, přesto jsou významně podceňovány, a to v soukromém i v byznysovém světě. Nad tím, jak zlepšit lidské životy zvládnutou komunikací a vzájemnou interakcí budou diskutovat špičky komunikace, diplomacie a vyjednávání na Pražském hradě ve čtvrtek 12. října. Konference s názvem „Klíč komunikace“ má podtitul „Tajemství naděje, které odemyká lepší výsledky, emoce i byznys“. Pořadateli netradičního C-level setkání jsou Asociace vyjednavačů, Expertní Board 21 a Agentura Bubnovi.

Poprvé do České republiky zavítá osobně světová jednička na nonverbální komunikaci a řeč těla Joe Navarro. Je jedním ze zakládajících členů elitního programu Behaviorální analýzy FBI a sloužil i jako velitel týmu jednotek SWAT. Joe Navarro působil v FBI 25 let. Zaměřoval se na odhalování špionů a nebezpečných pachatelů trestných činů. Po odchodu do důchodu se stal autorem několika světových bestsellerů. V závěru konference naváže Joe Navarro osobním tréninkem na prezentované téma „Tajemství řeči těla“.

Prezentujícím na konferenci bude také současná nejvyšší státní úřednice České republiky, kancléřka prezidenta Petra Pavla paní Jana Vohralíková, která v minulosti působila na ministerstvech informatiky a kultury, byla náměstkyní předsedy legislativní rady vlády, ředitelka odborných útvarů předsedy vlády Jana Fischera a do roku 2020 pracovala jako kvestorka České zemědělské univerzity v Praze. V září 2019 ji jmenoval kancléřkou Senátu jeho předseda Jaroslav Kubera. Vedoucí kanceláře prezidenta Jana Vohralíková představí „Tajemství vyjednávání v nejvyšších patrech a naději v lepší budoucnost“.

Další mezinárodně uznávanou hostkou konference je expertka na komunikaci se složitými osobnostmi Anne-Maartje Oud. Více než 20 let pracuje jako trenérka a poradkyně v oblasti lidského chování. Tvoří individuální programy rozvoje pro vrcholové manažery nejúspěšnějších světových firem jako Google, Mercedes Benz, BDO nebo Louis Vuitton Moët Hennessy. Anne-Maartje Oud se specializuje na zlepšování pracovního prostředí a zdokonalování komunikačních dovedností. Je často citována prestižními světovými médii a odbornými časopisy. Účastníci konference budou moci absolvovat její trénink „Komunikace se složitými a nebezpečnými osobnostmi“.

Spolupořádající Asociaci vyjednavačů bude na konferenci reprezentovat její prezident Radim Pařík. Radim je v současnosti nejznámějším a médii nejcitovanějším profesionálním vyjednavačem v České republice. Je autorem populárně naučného bestselleru “Umění vyjednat cokoliv” a jako jediný Evropan se stal spoluautorem nově vznikající knihy „Empatické vedení lidí“ Chrise Vosse, autora jedné z nejprodávanějších knih světa o vyjednávání “Nikdy nedělej kompromis”. Radim působil jako místopředseda představenstva druhého největšího retailového řetězce na světě skupiny Schwarz. Po několikaletém pobytu v Německu a Polsku se rozhodl věnovat rozvoji českého byznysového prostředí ve vyjednávání, rétorice a vedení lidí. Na konferenci bude prezentovat téma „Tajemství zvládání ega v diskusích“ a povede trénink k vícestranným vyjednáváním.

Webové stránky akce: https://c-level.cz/