Erborian Red Pepper: Zemětřesení je naše druhé jméno!

Řada produktů s dřevěným uhlím, tedy především jeho unikátní černá textura, způsobila doslova zemětřesení na trhu s přípravky pro detoxikaci pleti a stále je bestsellerem francouzsko-korejské značky Erborian.

Co je vlastně ERBORIAN? Je to citlivé spojení staletých tradic s inkubátorem inovací korejské výroby, které vždy hledá ty nejlepší přísady - bez kompromisů! Je to hluboká znalost původního asijského bylinkářství v kombinaci s prozíravou vizí moderní krásy, důrazem na účinnost, toleranci
a povzbuzující dávku energie. A když mluvíme o energii… Rok 2020 bude pro Erborian s jeho novou řadou péče o pleť RED PEPPER rokem opravdu pikantním.

Paprika znamená pro Koreu to samé, co bageta pro Francii. Je to zkrátka místní každodenní chléb.

Papriky jsou známy svým vysokým obsahem vitamínů C a E, ale také minerálů a především karotenoidů, které zcela výjimečně chrání buňky před volnými radikály a zároveň, jako žádná jiná složka, stojí za rozjasněním pleti.

Naprosto přirozeně tak v sobě Erborian spojuje to nejlepší, což jsou unikátní výtažky z červené papriky koncentrované do silných a blahodárných molekul, zároveň jsou však zbavené štiplavého kapsaicinu, který je sice vynikající v pokrmech, na pleti však není zrovna příjemný.

Za oním opravdu jedinečným rozzářením pleti pak stojí dužina červené papriky, respektive výtažky z ní, které jsou srdcem přípravků řady ERBORIAN RED PEPPER.

RED PEPPER PULP Gelový krém pro trvalé rozjasnění pleti

Energizuje, rozzáří a vaše pleť se bude cítit jako znovuzrozená. Svěží gelovo-krémová textura v oranžovo červené barvě se snadno vstřebává a pleti přináší pocit okamžitého "dobití energie".

Niacinamid, vitamín skupiny B, rozjasňuje a hydratuje pleť. Kyselina hyaluronová okamžitě dodá pleti vitalitu, jas, a navíc ji bohatě hydratuje.

OKAMŽITÉ ÚČINKY

Testováno na 32 osobách po dobu 1 měsíce při použití 1x denně.

100 % vrátí pokožce energii

97 % dodá pleti mladistvý vzhled

97 % obličej vypadá zářivější

Doporučená cena: ERBORIAN RED PEPPER PULP – 1399 CZK / 49,5 EUR za 50 ml

RED PEPPER PASTE MASK Revoluční maska pro okamžité rozjasnění

Jedinečná textura, inspirovaná tradiční korejskou paprikovou pastou Gochujang. Neuvěřitelně silný zážitek probudí všechny smysly. Je zuřivě červená jako paprika, ale zároveň jemně krémová. Ideální pro pleť, která potřebuje povzbuzení a rozjasnění. Kombinace vysoce účinných aktivních látek přinese pleti okamžitý efekt.

Dužina červené papriky pleť rozzáří. Enzymy stojí za odstraněním odumřelých buněk. Lékořicový extrakt dodá pleti mladistvý vzhled.

Okamžité účinky

Testováno na 32 osobách po dobu 1 měsíce při použití 2x týdně.

     97 % odhaluje přirozený jas pleti

     97 % pokožka je vyživená

     97 % obličej působí zářivě a zdravě

Doporučená cena: ERBORIAN RED PEPPER PASTE MASK – 1099 CZK / 40,7 EUR za 50 ml

Produkty Erborian jsou k dispozici exkluzivně v parfumeriích Marionnaud CZ & SK.