Nevíte, jaký vysavač si vybrat? Miele nabízí řešení pro každou domácnost

Ať už bydlíte ve velkém domě s parketami, v moderním bytě s plovoucí podlahou, máte doma alergika nebo chováte chlupaté mazlíčky, na pověstný výkon vysavačů Miele se můžete vždy spolehnout. Přístroje lze dovybavit volitelným příslušenstvím pro individuální přizpůsobení a odstranění případných zvířecích chlupů, automatické vysávání nebo snížení projevů alergií. Všechny vysavače Miele určené alergikům jsou vybaveny pokročilými HEPA filtry, které odstraňují alergeny účinným zachycováním jemného prachu a dalších částic. Přístroje Cat & Dog se speciálními funkcemi a příslušenstvím zase nedají žádnou šanci zvířecím chlupům. Dlouhou životnost zaručuje použití prvotřídních materiálů a množství náročných testů kvality.

Dobrý důvod pořídit si Miele

Akumulátorové vysavače Miele jsou připraveny k okamžitému použití. Poskytují maximální flexibilitu, protože se nemusí připojovat do zásuvky. Díky výměnnému akumulátoru můžete na jedno nabití vysát i větší plochy. Vzhledem k patentovanému designu jde vlastně o 3 vysavače v jednom. Extra široký kartáč se automaticky přizpůsobí každému typu podlahy a samostatný parkovací systém umožní pohodlné uložení vysavače mezi úklidem.

Bezsáčkové podlahové vysavače poskytují promyšlený výkon v kombinaci s jedinečnou všestranností. Snadno zachytí jakýkoliv druhu nečistot - od hrubé špíny až po jemný prach. Těch se následně elegantně zbavíte stisknutím tlačítka. Do menších pokojů je ideálním parťákem kompaktní model Boost, jeho kolegu s názvem Blizzard oceníte u větších prostor. Rozsáhlé příslušenství zajistí maximální všestrannost vysavačů.

Ani dnes se neztratí sáčková podlahová klasika. Přesvědčí vás vynikající hygienou, maximální účinností i všestranností. Díky filtračnímu systému sáčku se nemusíte bát nepříjemného kontaktu s prachem, vedení vzduchu s lineárním prouděním v kombinaci se silnými motory pak poskytuje promyšlený výkon. Samozřejmostí je velký výběr příslušenství dle typu modelu vysavače.

Kdy by nechtěl mít času na věci, které nás baví? Stačí přenechat kus domácích prací robotickému vysavači Miele, který je díky Quattro Cleaning Power a výkyvným bočním kartáčům opravdu důkladný. Obávat se nemusíte ani o oblíbenou komodu – trojrozměrné rozpoznávání prostor zajistí systematičnost vysávání a zároveň i ochranu nábytku. Robůtka lze intuitivně ovládat přes aplikaci s funkcí Home Mapping.

Tipy na závěr:

  • Kupujte jen originální sáčky do vysavače a filtry Miele. Tím je zaručena kompatibilita a optimální výkon.
  • Pravidelná obměna a údržba filtrů je zásadní pro správnou hygienu při vysávání.
  • Vyberte si optimální příslušenství pro váš vysavač. Je libo šetrný podlahový kartáč na parkety, nebo užijete spíše výbavu pro tvrdé podlahy?

Potřebujete poradit, který z přístrojů je nejvhodnější pro vaši domácnost? Tak navštivte Miele Experience Center v Praze nebo Brně a bez obav se zeptejte našich expertů. Vybraný vysavač si můžete koupit i na e-shopu Miele nebo u autorizovaných prodejců.

www.miele.cz