Lenka Nová v Divadle ABC připravuje slavnostní koncert Lala Gala

Zpěvačka Lenka Nová připravila pro své fanoušky poslední pražský koncert tohoto roku, který proběhne 24. října v Divadle ABC. Koncertní set nese název Lala Gala a Lenka na něm přivítá své tradiční muzikantské kolegy, a navíc smyčcové kvarteto Eve Quartet a zpěváka Ondřeje Rumla. Lístky jsou již nyní v prodeji v sítu GoOut.cz.

„Opět jsem si přizvala své dlouholeté kamarády a muzikanty kytaristu Josefa Štěpánka, pianistu Mateje Benka a basáka Rasťu Uhríka. Toto trio doplní čistě ženský smyčcový Eve Quartet a speciálním hostem bude zpěvák Ondřej Rum. Tento koncert vnímám jako určité uzavření mého hudebního období spojeného s albem Dopisy. Moje myšlenky už směřují k novému albu, ze kterého bych chtěla na koncertě odehrát alespoň malou ochutnávku“ říká Lenka Nová. Kromě novinek se návštěvníci koncertu mohou těšit na ověřené písně ze zpěvaččina dosavadního repertoáru s texty Michala Horáčka, Tomáše Belka nebo Lukáše Pavláska. Zároveň je připravena i malá ochutnávka z připravovaného alba, které by mělo vyjít příští rok.

V rámci koncertu Lenka Nová vynese i několik zajímavých rób od předních českých návrhářek. „Budu mít na sobě modely od Liběny Rochové, Zuzany Kubíčkové, nebo značky Leeda. Kostým je pro mě vždy velmi důležitý, musím se v něm cítit uvolněně a pohodlně, abych se mohla plně soustředit na hudbu. Zároveň chci, aby působil žensky a dotvářel atmosféru, která na podiu vzniká“ uzavírá Nová.

Předprodej vstupenek: https://goout.net/cs/lenka-nova-lala-gala/szxrfdw/

Více informací: https://www.lenkanova.cz/

Foto ke stažení zde: https://bit.ly/3VaUCeA