Žádné kalorie a úžasná chuť. Objevte svěží ledové čaje TEEKANNE Ice Tea

Nedejte žízni šanci a užívejte si léto plné svěžesti s ledovým čajem TEEKANNE Ice Tea! Zcela přírodní nápoj neobsahuje žádné cukry, žádné kalorie ani umělá barviva, a přesto má úžasnou ovocnou chuť, která vás nadchne. Příjemný ledový čaj v praktické 0,5litrové lahvi si můžete vybrat ve variantě s broskví, s granátovým jablkem nebo svěžím citronem.

Plná ovocná chuť a povzbuzení v podobě kvalitního čaje potěší všechny, kdo se chtějí vyhýbat slazeným nápojům plným zbytečných cukrů a zároveň by si pití čisté vody rádi zpestřili něčím zajímavějším.

TEEKANNE Ice Tea Peach v sobě spojuje výtečnou broskvovou šťávu a nálev z černého a bylinného čaje.  Nezaměnitelnou chuť broskve pocítíte i v doušku TEEKANNE Ice Tea Pomegranate & Peach, kde se šťavnatá broskev setkává se sladkokyselým granátovým jablkem, v harmonii s ovocno-bylinným čajem. Třetí variantu tvoří nadčasové spojení černého čaje a citronové šťávy TEEKANNE Ice Tea Lemon, které vás potěší typickým silným čajem s úžasně osvěžujícím citronem.

Všechny ledové čaje si můžete vychutnat ledově vychlazené v pohodlí domova, skvěle chutnají ale i v práci, na cestách nebo na letních výletech.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte http://www.teekanne.cz.

Ovocné čaje TEEKANNE Ice Tea jsou k dostání za cenu 29,90 Kč.