Znovuzrození ikony: PUMA uvádí BLKTOP Rider – tenisky, které spojují historii se současností

PUMA rozšiřuje rodinu teniskové série Rider o nový model s názvem BLKTOP Rider, který je poctou klasické běžecké obuvi značky. Nová silueta v sobě spojuje kromě retro inspirace také čisté linie s futuristickými detaily typickými pro dnešní generaci.

BLKTOP Rider je unisexový model s odvážným designem v nadčasovém černém či minimalistickém modro-šedém provedení. Nabízí také hravou barevnou variantu, která spojuje letní odstíny růžové a oranžové doplněné neutrálním šedými tóny. Model je inspirovaný oblíbenou běžeckou obuví PUMA Fast Rider, která byla v 80. letech známá svým pohodlným a zároveň lehkým designem a mimořádně přilnavou podrážkou.

Právě v 80. letech, kdy se běh přesunul z dráhy do ulic, se začala psát historie oblíbených bot PUMA Rider. Ikonickými se staly zejména díky své propracované technologii zajišťující vysoké pohodlí. Ikonické prvky i technologické benefity designéři značky PUMA zachovali i u mladších modelů série. BLKTOP Rider není výjimkou. Má mírně vyšší mezipodešev s tvarovanými detaily, TPU díl v zadní části a pěnu Rider pro maximální pohodlí. Svršek ze síťoviny a nylonu se semišovými překryvy, které botě dodávají robustní vzhled s nádechem retra.

PUMA se opět spojila s českým ikonickým prodejcem tenisek Footshopem, kde budou tenisky BLKTOP Rider od 27. 7. 2023 k dostání. Boty jsou k dostání také na puma.com.