Hořčice Alba dodají grilovačce ten správný říz!

Sezona grilování je v plném proudu. Všichni se těší na posezení s přáteli, teplé letní večery, vychlazené drinky a samozřejmě skvělé jídlo. Aby vaše grilování mělo ten správný říz, ochutnejte plnotučné hořčice z oblíbené řady Chlapské chutě, která se v loňském roce stala Volbou spotřebitelů mezi novinkami na trhu. Hodí se skvěle nejen ke grilovanému masu. Gurmánský zážitek udělají i z „obyčejných“ párků nebo špekáčků opečených u ohně.

Někdo to rád ostré!

Oblíbená orientální hořčice zaujme výraznou chutí koření, v křenové variantě najdete kousky křenu, díky kterým má zajímavou konzistenci. Pokud si nedokážete představit grilovačku bez pořádně ostré omáčky, vyzkoušejte určitě intenzivní hořčici s chilli. Jemnější a rafinovanější je příjemně štiplavá hořčice s kousky papriček Jalapeňos, inspirovaná mexickou kuchyní. Hořčice můžete použít i při nakládání masa, nebo je smíchat s kvalitním olejem a vytvořit tak pikantní zálivku na salát. Kupte si rovnou všechny čtyři a objevujte nové chuťové kombinace.

Tradiční české hořčice Alba jsou vyráběny ve východočeských Pardubicích a neobsahují syntetická barviva ani chemické konzervanty.