Kolekce Högl je inovovaná klasika ve vzrušujících siluetách

Naše kolekce podzim/zima je věnována ženskosti. Moderní klasika – nově interpretovaná ve vysoce kvalitních materiálech a vzrušujících siluetách – splňuje touhu po každodenním půvabu. Zúžené střihy, které končí úzkými špičkami definují design elegantních městských kotníkových bot. Zúžený střih proměňuje lodičky v nepřehlédnutelné kousky. Vzrušující tvarované podpatky vytvářejí jedinečný vzhled.

V linii WEEKEND nahrazuje tenisky chelsea obuv a mokasíny jako elegantní a zároveň pohodlnou alternativu. Dekorativní prvky také odrážejí nadčasový minimalistický vzhled. Redukovaný design přesek dodává modelům skvělou vyváženost.

Silná, ale nikdy moc. Nadčasová, ale nikdy nudná. Naše barevná paleta dokonale ztělesňuje motto „chytrá jednoduchost“. Černá je jednou z klíčových barev sezóny. Na druhou stranu klidné tóny jako například cappuccino, kámen, porcelán a tmavošedá hrají v kontrastu s intenzivními nočními tóny, jako je pacific, fialová a mořská modrá. Pomyslný vrchol této kolekce tvoří cabernet, tmavý odstín připomínající vínovou červenou, ale s vyšším podílem fialových a tmavě hnědých barevných nuancí.

www.hoegl.com