Nepadnoucí obuv může zkazit jeden z nekrásnějších dnů ženy!

Ať už jste nevěsta nebo „jen“ družička, musíte mít krásné a hlavně pohodlné střevíčky. Nepadnoucí botka, může zkazit krásný svatební den. Vysoké jehly vypadají sice zatraceně sexy, ale celou noc v nich s jistotou neprotančíte. Jaké svatební střevíčky zvolit, abyste se v nich cítila nejen stylově, ale i pohodlně?

Jednou z možností je společenská obuv na blokovém podpatku. Trend blokových podpatků je letošní léto velice oblíbený, a proto je nabídka této obuvi opravdu pestrá. Objevte stylové novinky z kolekce Deichmann a doplňte svůj slavnostní look elegantními sandály nebo lodičkami na blokovém podpatku, který vám zaručí stabilní krok.

Působí na vás tato obuv až příliš mohutně? Něžnější, a přesto stále pohodlnou alternativou k blokovým podpatkům jsou podpatky hranaté. A to ať už tenčí středně vysoké, nebo nízké hranaté, které jsou známé také jako „kačenky“.

Kromě podpatků mají velký podíl na pohodlí u společenské obuvi také řemínky a pásky. Čím lépe máte obuv „připevněnou“ k chodidlu, tím stabilnější je, a tím lépe se v ní vy budete cítit.

V letní kolekce Deichmann si přijde na své opravdu každá budoucí nevěsta či družička. Ze společenských modelů v nejrůznějších stylech a barvách si prostě nejde nevybrat: od klasické bílé, smetanové, krémové, světle béžové, přes pastelově růžovou, fialkovou, světle modrou, mátovou až po výrazné syté odstíny, například klasickou zelenou nebo fuchsiovou. Nezapomeňte s obuví sladit také psaníčko. Mobil, rtěnka, pudr, klíče? I malá kabelka může šikovně ukrýt všechny nezbytnosti!