Všechno nejlepší, tatínku, máme pro tebe termonádobu!

Třetí neděle v červnu patří každoročně tatínkům. Letos si Svátek otců připomeneme 18. června. A to je dobrá příležitost pořídit mu nějaký pěkný dáreček, kterým vykouzlíte úsměv na tváři. Máme pro vás pár tipů.

Termohrnek balance tea silver lining 0,5 l je skvělým parťákem na cestách. Tatínek jej může využít v autě, anebo třeba na cestě do práce. Káva už mu hned tak nevychladne – termoska udrží nápoj 9 hodin teplý a 20 hodin studený!

Cena: 969 Kč

Termonádoba balance sea pine 0,5 l udrží obsah 9 hodin teplý nebo 18 hodin studený, takže je spolehlivým společníkem i na delší cesty. Má 100% těsnění, je vyrobena ze špičkové nerezové oceli, takže je ji jen tak nerozbijete, a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť.

Cena: 1069 Kč

Termonádoba Endless spicy mustard mat 0,5 l udrží obsah 5 hodin teplý nebo 10 hodin studený, 100% těsní, je odolná a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť. V praktické horní části můžete samostatně uskladnit potraviny (např. müsli do jogurtu nebo krutony do salátu či polévky).

Cena: 849 Kč

Termokonvice STUDIO ALLURE 1,0l

Kvalitní technologie s 5letou garancí na izolační vlastnosti udrží nápoje 17 hodin teplé nebo 39 hodin studené. Je tepelně dezinfikovatelná až do 93 stupňů, vyrobena z netoxických materiálů a velmi odolná.

Cena: 2799 Kč

Čajová konvice TEAPOT 0,6l

Špičková konvice s integrovaným čajovým filtrem s nerezovou filtrační fólií přímo pro přípravu čaje. Je vyrobena z netoxického materiálu, velmi odolná a díky originálnímu designu se stane stylovým doplňkem domácnosti.

Cena: 1999 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz