Myčky Miele šetří vodu i elektřinu – a právě jsou k dostání s 10letou zárukou zdarma

Toužíte po nové myčce na nádobí? Pokud ano, pečlivě vybírejte a dejte přednost přístrojům, které obstojí v běžném provozu po dobu až dvaceti let! Náš tip je se zaměřit na prémiové německé značky s tradicí.

Myčky Miele jsou na trhu od roku 1899 a samozřejmě dostály mnoha změn. Miele totiž klade velký důraz na zpracování a kvalitu použitých materiálů, a proto jsou  jejich myčky vybaveny celonerezovým vnitřním prostorem.

Věděli jste, že pouze Miele nabízí také systém Waterproof, který zajišťuje maximální ochranu před škodami způsobenými vodou? Pokud by i přesto došlo k poruše, která by vedla k poškození majetku, Miele přebírá po dobu 20 let odpovědnost za škody způsobené vodou za předpokladu, že instalace proběhla na odborné úrovni.

S EcoPower dosáhnete snížené spotřeby vody a energie. Tato inteligentně navržená technologie přívodu vody disponuje vysoce účinným filtračním systém a přídavnou izolací, která snižuje tepelné ztráty.

Samozřejmostí je i maximální flexibilita košového uspořádání, díky které se do myčky pohodlně a bezpečně vejdou i talíře o průměru až 35 cm, sklenice na vysoké stopce i objemné hrnce.

10letá záruka zdarma

Miele kvalitě svých produktů věří, a tak aktuálně nabízí na všechny vestavné myčky Miele řady G 5000 10letou záruku na celý přístroj zcela zdarma. Akce platí při zakoupení od 1. 5. do 31. 12. 2023 - stačí si přístroj jen zaregistrovat prostřednictvím online registračního formuláře zde. Seženete je za cenu od 29 990,- Kč.

 

Náš tip:

G 5210 SCi Active Plus je vestavná myčka nádobí pro optimální výsledky sušení díky sušení AutoOpen. S QuickPowerWash bude vaše nádobí dokonale čisté za méně než hodinu. V programu Automatika se bude spotřeba vody pohybovat od 6 litrů, s připojením na teplou vodu ušetříte navíc až 50 % elektrické energie. O pohodlí, flexibilitu a bezpečné uložení nádobí se postará košové uspořádání Comfort. Na e-shopu Miele je k dostání za 33 990,- Kč

Čím se mohou pochlubit myčky G 5210 SCi Active Plus:

  • Technologií EcoPower, inovativním vedením vody pro úsporné oplachování, které šetří vodu a energii;
  • košovým uspořádáním FlexLine: poskytujícím flexibilitu i komfort:
  • příborovou zásuvkou 3D-MultiFlex pro pohodlné ukládání i menších součástí nádobí;
  • programem QuickPowerWash pro nejlepší výsledky mytí pro běžně zašpiněné nádobí za 58 minut;
  • mytím výhradně čerstvou vodou pro minimální spotřebu s nejlepšími výsledky v programu Automatika - již od 6 litrů;
  • sušením AutoOpen, díky němuž bude vše dokonale suché, protože na konci mycího programu se automaticky otevřou dvířka myčky;
  • praktickým otevíráním a zavíráním dvířek ComfortClose, s nímž navíc zůstanou dvířka v požadované poloze;
  • testovanou hygienou: ve všech myčkách nádobí Miele je odstraněno více než 99,9 % virů;
  • technologií SensorDry, která šetří energii a čas při sušení;
  • technologií Brilliant GlassCare pro šetrnou péči o sklo.