Mandlový olej v kosmetice

Lisováním plodů mandloně se získává mandlový olej, který tvoří 40 – 60 % jejich hmotnosti. Jeho blahodárné účinky a všestranné použití objevili už starověcí Římané a dodnes patří právem v kosmetickém průmyslu mezi nejoblíbenější suroviny. Použít ho můžete samostatně, nebo ho najdete přimíchaný v přípravcích na vlasy, nehty, tělo a pleť. Díky tomu, že způsobuje naprosté minimum nežádoucích účinků, se skvěle hodí i na tu nejcitlivější pokožku. Dokáže udržet hydrataci hluboko v buňkách pleti, a zanechává ji tak vláčnou a vyživenou. Navíc zlepšuje elasticitu pokožky a působí jako skvělá prevence prvních známek stárnutí pleti. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si účinek mandlového oleje na vlastní kůži.

ALMOND CARE Mandlový výživný denní a noční krém

Ø hloubkově vyživuje

Ø poskytuje účinnou hydrataci

Ø zjemňuje a vyhlazuje

Ø pro suchou a velmi suchou pleť

Ø mandlový olej

Ø hydratační komplex HYDROVITON® Plus

ALMOND CARE Mandlový výživný denní a noční krém zjemňuje, posiluje a hloubkově vyživuje suchou a velmi suchou pleť. Bohaté složení s mandlovým olejem, který je známý svými zvlhčujícími a vyživujícími vlastnostmi, spolehlivě chrání suchou a velmi suchou pleť, poskytuje jí dokonalý komfort a zanechává ji bez pocitu pnutí. Vysoce účinný hydratační komplex HYDROVITON® Plus přispívá k udržení optimální hladiny hydratace v pleti a zanechává ji sametově jemnou a pružnou. Dermatologicky testováno.

Cena: 119,90 Kč/50 ml

Indulona vzácné oleje

Indulona Vyživující tělový krém VZÁCNÉ OLEJE je obohacený o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Bohatý krém se sametovou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro suchou pokožku. Dermatologicky testováno.

Cena:119 Kč/400 ml