Modest fashion značka HAYNALIY je esencí kreativní módy

Móda je víc než jen oblečení, je to umění. Oba světy, které se točí v jednom vesmíru, jsou navždy neodmyslitelně spjaty. Proto má také umělecká módní tvorba vřelé ohlasy, a to nejen na přehlídkových molech, ale i u široké veřejnosti. Dobrou zprávou pro každého milovníka módy navíc je, že kreativní střihy a originální styl může objevit nejen v nabídce luxusních značek. Módní návrháři do svých děl vkládají všechen svůj talent, nadšení i lásku, díky čemuž vytváří naprosto jedinečné oděvy.

Luxury modest fashion brand HAYNALIY je vycházející hvězdou módní sféry. Značka, která je počinem talentované návrhářky Julie Haynaliy, odstartovala svůj úspěch již s uvedením první kolekce „The power of delicacy“. V oděvním ateliéru v Pařížské ulici č. 28, kde plní kreativní sny i nekonvenční přání svých klientek, objevíte stálou kolekci, do níž neustále přibývají nové modely. Největším lákadlem je samozřejmě možnost ušití kreativních oděvů na míru.

Každá žena touží vlastnit šatník plný oblečení s dokonale padnoucími střihy, stylovým designem a kvalitními materiály. S HAYNALIY se již na první konzultaci vydáte za životní změnou. Z luxusních italských látek jsou v šicí dílně, která se nachází přímo v ateliéru, vytvářeny originální modely na míru vaší postavě i představám. Návštěvou získáte nejen oblečení pro každodenní nošení, ale i slavnostní kousky či módní doplňky, které podtrhnou ženskou krásu.  

Tak jako „haynaliy“ znamená úsvit, stejně znovuzrozeně se po návštěvě ateliéru HAYNALIY budete cítit.