Harley-Davidson představil novou kolekci motocyklových doplňků Rizoma

Pro ty, kteří chtějí víc má Harley-Davidson tu čest představit novou kolekci dílů a příslušenství v designu Rizoma, které legendárním motocyklům Harley-Davidson nabídnou nový styl. Tato elegantní kolekce příslušenství z frézovaného hliníku je prvním společným projektem svého druhu a je navržena výhradně pro majitele motocyklů Harley-Davidson. Tyto díly a doplňky jsou vhodné pro širokou škálu modelů Harley-Davidson a obsahují i komponenty, které jsou speciálně určeny pro customizaci prvního elektrického motocyklu Harley-Davidson, modelu LiveWire.

Harley-Davidson® by Rizoma®

Společnou kolekci značek Harley-Davidson a Rizoma definuje precizní zpracování a nezaměnitelný styl. Laserově vyřezaná loga Harley-Davidson a Rizoma na hlubokých černých tónech decentně ukazují slavnou značku, a ještě více zvýrazňují frézované povrchy a estetiku orientovanou na vysoký výkon. Tato elegantní kolekce příslušenství z frézovaného hliníku je prvním společným projektem svého druhu a je navržena výhradně pro majitele motocyklů Harley-Davidson.

·         Rukojeti řídítek Harley-Davidson® by Rizoma®

Rukojeti řídítek Harley-Davidson by Rizoma mají průměr 1,44 palců a vyznačují se zvrásněným pryžovým povrchem, který posiluje pevný úchop za jízdy.

·         Stupačky řidiče Harley-Davidson® by Rizoma®

Svítivý povrch frézovaných stupaček řidiče Harley-Davidson by Rizoma krásně kontrastuje s černými povrchy a umožňuje jezdci jisté držení nohou.

·         Stupačky spolujezdce Harley-Davidson® by Rizoma®

Svítivý povrch frézovaných stupaček řidiče Harley-Davidson by Rizoma umožňuje spolujezdci jisté držení nohou a krásně kontrastuje s černými povrchy.

·         Zpětná zrcátka Harley-Davidson® by Rizoma®

Tato zrcátka Harley-Davidson by Rizoma mají speciální asférickou část, která odráží větší část provozu za motocyklem a umožňuje za jízdy širší rozhled dozadu. Skvěle doplňují temně černý nebo sportovní styl motocyklu.

·         Kryt zásuvky nabíjení Harley-Davidson® by Rizoma® pro model LiveWire®

Přidejte výrazný customový prvek nebo si doplňte styl Harley-Davidson by Rizoma svého motocyklu LiveWire® o tento elegantní a sportovní kryt zásuvky nabíjení.

Více na www.harley-davidson.com.