Lahodný dotek citronu v čaji Italian Lemon od TEEKANNE

Ovocné čaje nabízí nepřeberné množství chutí. Pokud máte rádi svěží citrusové tóny, nenechte si ujít citronovou specialitu, čaj Italian Lemon od TEEKANNE. V něm se snoubí sladkost medu a jemná kyselost italského citronu, speciální odrůdy s tenkou kůrou a přiměřeně kyselou dužinou.

Zářivě žlutý citron je symbolem svěžesti a jeho šťáva dodává švih nejen letním nápojům, ale i mnoha pokrmům. Přesto má citronové kouzlo stále čím překvapovat. Jako třeba odrůda italského citronu, která je velmi šťavnatá a jen jemně kyselá.

V kombinaci s lahodným medem si vás TEEKANNE Italian Lemon získá svou osvěžující, jemně sladkou chutí. Toto příjemné čajové potěšení si užijete nejen jako horký čaj, ale i jako osvěžující ledový drink, který v nadcházejícím letním období spolehlivě potěší. Čajový sáček jednoduše zalijte vroucí vodou, nechte vystydnout a následně podávejte ve sklenici společně s ledem, mátou a zářivě žlutými plátky citronu.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

Ovocný čaj TEEKANNE World of Fruits Italian Lemon je k dostání za 48,90 Kč.