Prague Harley Days jako oslava svobody a amerického životního stylu

Rok 2023 se u Harley-Davidson ponese nejen v duchu oslav 120. výročí, ale chybět nebude ani již tradiční akce konce léta, Prague Harley Days! Ty se uskuteční od pátku 1. září do neděle 3. září na holešovickém Výstavišti a opět jimi vyvrcholí celá moto sezóna. Akce, která letos nese podtitul All American chce být oslavou svobody, volnosti, motocyklů a amerického životního stylu. Návštěvnici pochopitelně nebudou ochuzeni o nic z toho na co jsou po léta na Prague Harley Days zvyklí – spanilá jízda centrem Prahy, výstava motocyklů, family zóna pro rodiny s dětmi, koncerty, adrenalin zóna v čele s FMX exhibicemi, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma a samozřejmě propojení s Burgerfestem, dobré jídlo a pití i nespočet kulinárních workshopů top šéfkuchařů a mnoho dalšího. Letos však hodlá Prague Harley Days, nyní s podtitulem All American, zamířit ještě výše a připravit velkolepou akci konce léta v duchu Ameriky a amerického životního stylu, svobody, volnosti, a skvělé zábavy.

Prague Harley Days začíná psát svoji druhou dekádu, 11. ročník, skutečně ve velkém stylu, a kromě svého tradičního programu míří ještě výše! Samozřejmostí tak opět bude oblíbená a zcela neodmyslitelná spanilá jízda, ale i výstava motocyklů, custom bike show neboli soutěž přestaveb, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, ale i vyžití pro rodiny s dětmi ve family zóně, pro milovníky adrenalinu v adrenalin zóně, kde se představí například FMX exhibice těch nejlepších jezdců, ale třeba i ukázky sportů jako je box, americký fotbal, rugby a další. Chybět nebudou ani americké káry a možnost absolvovat testovací jízdy zdarma. Návštěvníci se mohou těšit i na hudební a taneční vyžití v podobě živých koncertů nejrůznějších stylů, kapel a DJ‘s.

O dobré jídlo a pití se již tradičně postará připojený Burgerfest a dojde i na řadu kulinárních workshopů top šéfkuchařů, soutěže o ceny nejen pro jedlíky a další zábavu a show v duchu gastronomie, včetně těch největších specialit a pikantností. Do programu by se navíc po letech měl vrátit i divácky oblíbený galavečer thajského boxu. A na návštěvníky pochopitelně čeká i řada další zábavy a vyžití pro celou rodinu.

„Jsme rádi, že po zdařilém 10. výročí Prague Harley Days nás to pořád tak baví a že se posouváme, alespoň tedy věříme, zase o kus dál. Poté, co jsme zaznamenali historicky nejvyšší návštěvnost, zhruba 30 000 lidí, pochopitelně chceme nezklamat a připravit další jedinečný ročník. Jako logická varianta nám tak přišel koncept v duchu Ameriky a amerického životního stylu, proto tentokrát s podtitulem All American. Program tomu odpovídal už v předešlých ročnících, letos chceme přidat ještě další body, které nám chyběly, jako jsou například sporty typu box, rugby nebo americký fotbal. A především si společně užít ten krásný pocit svobody a volnosti, amerického životního stylu a všeho, co k tomu patří. A to hlavně v dnešní době, kdy se domníváme, že bychom si víc, než kdy jindy měli užívat svobody a připomínat si, že nemusí být samozřejmostí,“ říká Jaroslav Vavřina, pořadatel Prague Harley Days a dodává, že se tradičně jako každý rok těší na nedělní odpoledne a závěr akce, aby ho vzápětí začalo mrzet, že už je konec a začal s týmem vymýšlet další ročník.

Během 3 dnů akce si na své přijdou opravdu všichni – aktivní jezdci a majitelé motocyklů Harley-Davidson, stejně jako všichni ostatní motorkáři, ale i obdivovatelé motocyklů, adrenalinu nebo sportu, rodiny s dětmi, vyznavači dobrého jídla a pití nebo jedinečné podívané, hudby a zábavy. Ať už návštěvník dorazí na motorce, pěšky, autem nebo tramvají, ať už mu je 12, 30, 50 nebo 70 let a více, ať už někdy na Prague Harley Days byl či půjde náhodně kolem – každý z nich má na Prague Harley Days své místo a najde si v nabitém programu to své.

Poslední prázdninový víkend tak bude v Praze stát opravdu za to! U toho nesmíte chybět.

KDY: 1. – 3. 9. 2023

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2023

Vstupenky k dispozici zde.

  • 1denní vstupenka – 300 Kč
  • Celoeventová vstupenka – 700 Kč
  • Celoventová vstupenka s trikem Prague Harley Days 2023 – 1 300 Kč
  • Celoeventová vstupenka s rallye packem obsahujícím triko Prague Harley Days 2023, odznak, výroční plaketu, klíčenku a nášivku – 2 100 Kč
  • Obyvatelé městské části Praha 7 pak budou mít již tradičně na celou akci, po všechny 3 dny, vstup ZDARMA.

Více informací na www.pragueharleydays.cz