Ženy Max Mara dělají svět lepším!

Promyšlený ústup, nikoli útěk před chaosem a zmatkem, vede k hledání vlastního nitra, pochopení snů, ale i k bohatství… Tak taková je přesně Max Mara, vždy představí vaše nejlepší já.

Ženy Max Mara čerpají z historie osvědčené prvky a dělají svět lepším. Inspiraci návrháři našli v Commedia dell'Arte, což je druh improvizovaného divadla z časů renesanční Itálie. Pojďte s Max Mara rozvolnit přísná pravidla etikety v oblékání, a přesto zůstat elegantní. Žena Max Mara je tak svobodomyslnější má duši básníků, hloubku filosofů a v pohybu jednotlivé modely předvedou i rafinovanost.

Nový styl je znovuzrozením nových siluet: krátké, elegantní, dlouhé i široké. Rukávy jsou rozšířené nebo se nosí jako přepadávají a mohou nahradit kapuce. Výstřihy jsou nabírané nebo rovné. Střihy respektují etnickou rozmanitost napříč všemi kontinenty. Renesanční plášť, marocké pončo, skulpturální péřové bundy odkazující na tuhé zimy v Andách či kultura oděvu severských rybářů.  Funkční kapsy, druky, tkaničky, kontrastní švy, to vše už tu bylo, ale přesto je vše originální. Damaškové aplikované nášivky evokují renesanční kulturu. A jaké barvy převažují? Temně modrá posbíraná z hladin rozbouřených oceánů přechází v dramatickou černou. Harmonizující okrová, pálená umbra a bílá s nádechem jemných barev, jako jsou pastelové.

(© Courtesy of Max Mara)