W RESTAURANT slaví, slavte s ním!

W RESTAURANT slaví své první narozeniny, a protože sázíme na hodnoty které trvají, na legendy, které milují generace, ať už jde o dobrou whisky nebo hudbu, oslavíme NÁŠ PRVNÍ ROK pořádným ROCK 'N' ROLLEM, a to s nikým jiným, než s geniálním muzikantem a ikonou českého big beatu PETREM JANDOU. Bude nám obrovskou poctou!
Na co se můžete těšit? Na skvělou hudbu, jídlo a whisky. Na to, že to bude nářez a bude to mít šťávu stejně jako naše steaky z grilu! 

Součástí vstupného bude nezapomenutelné degustační menu pro vás a vaše přátele. Výběr a ochutnávka z předkrmů, hlavních chodů a dezertů. Navíc, speciálně pro tento večer, nám už pár týdnů v kuchyni zraje naporcované irské hovězí, a to zdaleka není vše. Na jídelním lístku, spolu s ním, najdete další delikatesy, zvolené výhradně pro tuto událost. Nechte se překvapit, kombinujte, ochutnávejte a bavte se. Jak se říká, to, co zažijeme, vypijeme a sníme, nám už nikdo nevezme, tak proč si to zas pro jednou neužít na plný pecky, s velkou parádou, do dna a do posledního sousta.

Více se dozvíte zde:

W RESTAURANT

JASNÁ ZPRÁVA, i kdyby se svět skoro zastavil, 
v sobotu 17. října od 19,00 hodin,

JEDEME DÁL!