Oznámení programu evropského festivalu 120. výročí HARLEY-DAVIDSON®

Zbývá už jen 120 dní do chvíle, kdy se v maďarské Budapešti sejdou tisíce nadšených fanoušků značky Harley-Davidson, aby společně oslavili 120 let historie značky. European Harley-Davidson 120th Anniversary Festival se bude konat od 22. do 25. června a slibuje obrovskou oslavu s mnoha různými akcemi!

Na tomto přelomovém festivalu se sejdou motocykloví nadšenci a fanoušci H-D z celého světa, aby společně oslavili nádherné dědictví značky a všechny ikonické motocykly, které za uplynulých 120 let vyrobila, a aby nahlédli do vzrušující budoucnosti.

Festival proběhne v parku Puskás Aréna v centru města, kde se návštěvníci mohou těšit na čtyři dny plné živých koncertů nejrůznějších hudebních skupin. Na šesti pódiích vystoupí celkem padesát interpretů, kteří nabídnou bohatý hudební program. Na hlavní stagi vystoupí řada uznávaných umělců, včetně populární australské rockové skupiny Wolfmother (v sobotu 24. června) a legendy Glenna Hughese ze skupiny Deep Purple (v neděli 25. června), který zahraje ty nejoblíbenější hity. Druhý den festivalu, v pátek 23. června, pak bude hlavně oslavou ženských vokalistek. V jejich čele vystoupí skupina Larkin Poe se sestrami Rebeccou a Megan Lovellovými z Nashvillu. V průběhu celé akce se představí také řada nejoblíbenějších maďarských umělců.

Vedle těchto divácky oblíbených hudebních vystoupení bude na programu široká škála další zábavy a aktivit, které si budou moci užít všichni – od mladých rodin až po milovníky adrenalinu. Rozsáhlý program festivalu bude zahrnovat:

  • Motocyklová subkultura – široká škála příležitostí ke svezení, velkolepé moto show
    a vnitřní i venkovní expozice s motocykly H-D (historické, současné i budoucí modely);
  • Zábava pro všechny – vyhrazené zóny včetně plochy Adrenalin parku či Family parku a expozic v celém areálu festivalu
  • Nákupy, jídlo a pití – Více než 200 prodejců včetně autorizovaných dealerů Harley-Davidson a více než 80 stánků s jídlem nebo pitím a s nabídkou z celého světa.

Jedním z vrcholů festivalu bude spanilá jízda Harley-Davidson, při které tisíce motocyklů projedou historickým centrem města.

Nabídka vstupenek v předprodeji na tuto jedinečnou událost je nyní v prodeji na webu hd120budapest.hu. K dispozici jsou balíčky vstupenek na jeden den i na celý čtyřdenní festival a také Rally packy obsahující exkluzivní zboží této akce (k dispozici do konce dubna). Webové stránky rovněž obsahují tipy k výběru ubytování, přičemž hostům doporučujeme, aby si ubytování zajistili co nejdříve, protože řada hotelů je již v termínu konání festivalu plně obsazena.

Připojte se v červnu k Harley-Davidson a zažijte oslavu, jaká nemá obdoby.