Collagen párty zajímala celou řádu známých tváří

O tom, že je zima velmi náročná pro naši pleť, není pochyb. Proto je třeba věnovat čas kvalitní péči a zařadit vhodné doplňky stravy. Věděli jste, že collagenový drink můžete občas zkombinovat i s proseccem? Přesně tento nápoj ochutnala celá řada známých osobností v kavárně Café & Bar Stromovka Collection.

Collagen párty se nesla v duchu dobrých drinků prospěšných pro krásu a došlo na představení i aktuálních trendů anti - aging péče. „Collagen užívám denně už několik měsíců a myslím, že je na mně vidět, že jsem značně omládl,“ zahájil akci s humorem sobě vlastním Václav Posířil. V programu nechyběla nestárnoucí Heidi Janků, zazněla její píseň Když se načančám jako trefný začátek celé akce. „Stále se chystám začít collagen pravidelně užívat, ale zatím jsem vždycky začala dva, tři dny a pak jsem zapomínala. Tak uvidíme, jestli mě tahle akce přiměje k pravidelnému užívání,“ popsala se smíchem svoje zkušenosti s collagenem známá zpěvačka.

Herečka Vendula Křížová také s užíváním collagenu ještě nezačala, ale ví, že ji to jednou čeká. „Collagen je výborná věc a jakmile začnou ozývat záda a klouby, určitě jej jako doplněk stravy zařadím,“ svěřila.  

To Petr Vojnar je naopak napřed a collagen užívá už dlouhá léta, ještě než nastal jeho boom. „Já se o svoji pleť starám tak, že užívám collagen a chodím pravidelně na čištění. Nepoužívám žádné krémy, protože nesnesu nic namazaného na obličeji, ale collagen užívám už dlouhé roky a myslím si, že jeho účinek na vše, co souvisí s kůží, tedy nejen obličej, ale i nehty a vlasy, je jednoznačně pozitivní,“ vysvětlil moderátor.

Filmový režisér Petr Jákl se právě vrátil z Hollywoodu, kde se jako jeden z mála Čechů prosadil také jako producent. Byl k nepřehlédnutí a těšil se skutečně velké pozornosti médií. Mimo jiné se také svěřil, že collagen užívá hlavně kvůli kloubům. „O klouby se musím hodně starat. Když je člověk starší, tak už mu holt nic jiného nezbývá, pokud chce zůstat dlouho aktivní. Měl jsem vyhřezlé plotýnky, kvůli kterým jsem musel přestat s judem, ale cvičením jsem vše spravil. Záda sice pořád cítím a judo dělat nemůžu, ale posiluji každý den. Jinak bych se doslova rozpadl a navíc mi pravidelné cvičení posiluje psychiku, s kterou vše souvisí,“ vysvětlil bývalý vrcholový sportovec.

Ani herečce a moderátorce Jitce Asterové není užívání collagenu cizí. „Užívám každé ráno drink, který má blahodárný vliv na buněčnou strukturu pleti. A tento collagenový drink, který tady dnes pijeme mi velmi chutná a to i bez prosseca, takže se moc těším, až ho vyzkouším.“Jitka následně vyhrála v tombole voucher na anti-agingové ošetření pleti. Nabízela se proto otázka, zda se o svoji pleť stará i v tomto směru? „Miluji neinvazivní péči a nemám ráda výplně a botoxy, toho se nezúčastňuji. Ale jakmile jsem začala stárnout, což my blondýny s takovou tou tenkou pletí jako mám já, začínáme velmi brzy po třicítce, začala jsem používat to nejlepší, co bylo momentálně na trhu.“

Její kolegyně z tria Sirény na cestách, které vzniklo na základě pořadu v Českém rozhlase, Linda Finková sází na kvalitní čištění pleti. „Za celý život se mi stalo asi jen třikrát, že jsem se neodlíčila a šla spát. A to jsem nikdy nebyla střízlivá. Jinak si pleť čistím a odličuji pečlivě každý den. Myslím si, že je to je základ péče o pleť.,“ vyprávěla se smíchem zpěvačka, kterou collagenový drink připravený s proseccem také velmi nadchnul.

Muzikálová hvězda Elis Ochmanová byla nadšená hlavně z anti-agingových technologií. „Produkty Nu Skin a jejich technologie používám už několik let a doslova na nich ujíždím, takže tohle je akce přesně pro mě,“ radovala se zpěvačka. S collagenem prý přímo zkušenost nemá, ale jeho chuť jí velmi zaujala, takže jej zařadí do svého pravidelného užívání. „Mám atrofii čelistního kloubu, což je genetické a nic s tím kromě operace nejde dělat. Ale věřím, že collagen je důležitý jak pro kloubní aparát, tak pro krásný vzhled pokožky. Takže bychom se o sebe měli starat od mládí, aby až půjdeme jednou v těch osmdesáti snad do důchodu, abychom byli v kondici a ten důchod si užili,“ dodala se smíchem a nadsázkou. 

Marian Vojtko dorazil na collagen párty do Café & Bar Stromovka Collection se svojí krásnou přítelkyní. „Moje přítelkyně je lékárnice, takže mi vždy dodává collagen pro moje rodiče a samozřejmě i já ho pravidelně užívám. Už v dětství mi totiž moji rodiče říkali, že když budu jíst chrupavky z kuřete a takové věci, tak budu mít dobré klouby. A je to opravdu tak. Díky collagenu mám klouby zatím v pohodě,“ svěřil muzikálový zpěvák.

Houslistka Markéta Muzikářová na první dobrou nepoznala, že už wellcome drink je s collagenem. „Chutná to výborně, až jsem si myslela, že je to prosecco s nějakým dobrým džusem,“ libovala si. Na akci dorazila hlavně proto, aby se dozvěděla, jak naložit se svojí pletí. Díky hormonálním změnám po třetím porodu prý její pleť není v takovém stavu, jak byla zvyklá. „Nějak mi po porodu ubývají živiny a zhoršily se mi vlasy, nehty i pleť. A ráda bych měla zase pleť jako dětskou prdelku, tak jak jsem byla zvyklá,“ svěřila svoje strasti s pletí trojnásobná maminka. S péčí o pleť prý začala až velmi pozdě. „Moje maminka moc kosmetice neholduje, proto jsem k tomu nebyla moc vedená a začala jsem se o pleť starat až kolem třicítky. Pleť pravidelně čistím a velkou péči věnuju i svým vlasům,“ uzavřela členka houslového tria Inflagranti.

Celým večerem provázela moderátorka Štěpánka Duchková, která se před párty svěřila do rukou známé vizážistky Lucie Uxové a měla tak možnost před líčením vyzkoušet také jedinečnou anti-agingovou péči, kterou si nemohla vynachválit.

Operní diva Andrea Kalivodová dorazila se svojí kolegyní operní pěvkyní Ester Pavlů, s kterou připravují společné projekty. Nechyběl ani bubeník Tokhi se svojí přítelkyní nebo herečka Kristýna Janáčková. Během neformální části programu pak vystoupil mladý zpěvák Vít Kotora.

Beauty focus collagen+ od Nu Skin můžete ochutnat v kavárnách Café & Bar Stromovka Collection v Centru Stromovka v Praze v Holešovicích. Také si jej můžete zakoupit spolu s dalšími kosmetickými produkty a anti-agingovými technologiemi na e-shopu firmy Ageport – www.ageport.cz. Collagenový drink je možné čas od času zkombinovat právě i s proseccem, jako tomu bylo na této collagovné párty, vždy je však třeba doplnit příslušné množství tekutin, aby pleť byla hydratovaná.