Apple TV+ spustila seriál Adventure v celosvětové premiéře s McGregorem a Boormanem

Představujeme trailer nového Apple Original seriálu „Long Way Up“ s hereckými hvězdami Ewanem McGregorem a Charley Boormanem. První tři epizody tohoto 11dílného seriálu byly odvysílány v pátek 18. září v celosvětové premiéře na Apple TV+. Další díly budou vysílány každý následující týden vždy v pátek.

„Long Way Up“ znovu následuje McGregora a Boormana při cestě plné dobrodružství a přátelství po více než deseti letech od jejich posledního putování kolem světa na motocyklech. V této zatím nejnáročnější expedici naše dvojice projede 21 000 kilometrů za 100 dnů, z městečka Ushuaia na samotném cípu Jižní Ameriky až do Los Angeles.  Aby podpořili udržitelný přístup k naší planetě, oba jedou na upravených elektrických motocyklech Harley-Davidson LiveWire®.

S využitím nejmodernějších technologií překročí hranice 16 států a projedou celkem 13 zemí. Přitom je doprovází jejich dlouhodobí spolupracovníci, režiséři David Alexanian a Russ Malkin, kteří jedou ve dvou vůbec prvních vyrobených elektrických pickupech Rivian. 

„Long Way Up“ je dílo z produkce Ewana McGregora, Charley Boormana, Davida Alexaniana a Russe Malkina.

Apple TV+ je dostupná prostřednictvím aplikace Apple TV na zařízeních iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, vybraných smart televizorech Samsung a LG, Amazon Fire TV a Roku a dále na webu tv.apple.com za předplatné 139 Kč měsíčně se sedmidenní bezplatnou zkušební lhůtou. Aplikace Apple TV bude později v tomto roce dostupná pro smart televizory Sony a VIZIO. Po omezenou dobu mohou zákazníci, kteří zakoupili nový iPhone, iPad, Apple TV, Mac nebo iPod touch, využívat na jeden rok bezplatný přístup k Apple TV+. Tato speciální nabídka je platná tři měsíce od první aktivace způsobilého zařízení.*