Novinka v Česku: Elegantní smartphone HONOR X7a

Hledáte stylový chytrý telefon s opravdu dlouhou výdrží baterie a perfektním fotoaparátem za příjemnou cenu? Horká novinka HONOR X7a, elegantní smartphone se skvělou výbavou je ode dneška v Česku jen za 5 690 Kč, navíc s bezdrátovými sluchátky HONOR CHOICE X3 zdarma jako dárek.

Stylový mobilní telefon Honor X7a vás zaujme na první pohled. Jeho elegantní a štíhlý design se dokonale snoubí s decentním barevným provedením, a to buď v magické modré Ocean Blue nebo elegantní Midnight Black.

Až 37 hodin bez nabíjení

Skvělou výhodou této novinky je, že vás její baterie nenechá na holičkách. Naopak, příjemně vás překvapí výjimečně dlouhou výdrží, která je navíc nejvyšší z celé série X od značky HONOR. Na jedno nabití si tak můžete bezstarostně užívat až 37 hodin prohlížení sociálních sítí nebo 37 hodin telefonování, a pokud si ze smartphonu rádi pouštíte hudbu třeba při běhání nebo cestě do práce, těšte se až na 26 hodin poslechu bez starosti o baterii.

Ta má navíc opravdu dlouhou životnost, a tak se i po 3 letech stále můžete spolehnout až na 80% kapacitu a užívat si každý den s mobilním telefonem naplno, a to i bez starostí o oči. Tento model totiž ušetří váš zrak od problematického modrého světla, a to i díky možnosti výběru z několika režimů podle toho, k čemu a v jakém prostředí zrovna chytrý telefon využíváte.

Každá baterie potřebuje pravidelně doplnit energii, s modelem HONOR X7a nehrozí, že byste ztráceli nabíjením drahocenný čas. Díky rychlo nabíjení je telefon už po 30 minutách připravený na dalších 10 hodin používání.

Foťte a bavte se za bezkonkurenční cenu

Pokud vás baví focení a chcete mít neustále po ruce kvalitní fotoaparát připravený zachytit všechny neopakovatelné okamžiky, potěší vás silná foto výbava se 4 fotoaparáty. Zábavu si užijete i při focení selfies, pro které je HONOR X7a vybavený kvalitní přední kamerou.

A ta nejlepší zpráva na závěr. Všechny výhody této novinky si můžete dopřát za super dostupnou cenu 5 690 Kč. Ke každému mobilnímu telefonu HONOR X7a navíc získáte i praktický dárek, bezdrátová sluchátka HONOR CHOICE X3 pro.

Další informace o značce HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.hihonor.cz