Nedostatek místa? Pračka se sušičkou v jednom vám ho pomůže vyřešit

Perete jen menší množství prádla nebo řešíte nedostatek místa v domácnosti? Pokud jste odpověděli „ano“,  má pro vás Miele efektivní řešení. Zkuste se poohlédnout po pračce a sušičce v jednom. Menší množství prádla tu vyperete a vysušíte najednou, což vám ušetří i vzácný čas.

Průběžné praní a sušení v jednom přístroji

Se 4 kg průběžného praní a sušení jsou kompaktní přístroje ideální pro single domácnosti nebo do menších prostor. Více než dvěma lidem se vyplatí pořídit si variantu XL. V pračce se sušičkou WT1 od Miele můžete vyprat plný buben prádla. Pokud jen perete, přístroj si hravě poradí až se 7 kg, u varianty XL až s 9 kg prádla. Při sušení však potřebuje prádlo víc místa, proto lze vysušit jen menší množství najednou.

Díky dokonalé souhře automatického dávkovacího systému TwinDos® a excelentního čisticího výkonu systému PowerWash perete maximálně hospodárně. Úsporně lze vyprat i jednotlivé kousky – díky praktické přídavné funkci SingleWash. Při každém použití ušetříte až 40 % pracího prostředku* a až 60 % energie a času**. Díky souhře systémů TwinDos® a PowerWash se navíc můžete zbavit až 99,9 % virů, včetně koronaviru.

Přístroj může být vybaven také funkcí CapDosing s předdávkovanými kapslemi pro řešení speciálních programů nebo funkcí Skvrny pro odstranění odolných nečistot.

S funkcí QuickPower si užijete maximální svobodu. Díky inovativní technologii praní Spin&Spray jsou totiž časy programů ještě kratší. Za pouhých 49 minut lze vyprat 4 kg prádla – a to se stejnou excelentní účinností praní a máchání. Dohromady s programem sušení pračka se sušičkou Miele nepotřebuje ani tři hodiny.

Zapomněli jste vložit do přístroje džíny, halenku nebo ponožky? S funkcí AddLoad to není žádný problém – stačí zapomenutý kousek přidat i těsně před koncem procesu praní.

Čím vás nadchne sušení?

Šetrná a na stupeň přesná péče o prádlo

Díky perfektní souhře čtyř inovativních funkcí si můžete dopřát vždy optimální výsledky praní a sušení. Voštinový buben Miele se postará o šetrné a jemné zacházení s prádlem. S funkcí PerfectDry a tepelnému odstředění dosáhnete na stupeň přesných výsledků sušení – a to mimořádně ekologicky. A s funkcí PerfectCare už není nutné ani ruční odstraňování vláken – přístroj Miele to udělá automaticky.

Energii i čas šetří termo-odstřeďování, při němž se prádlo už před sušením pohybuje v teplém proudu vzduchu a postupně se odstřeďuje.

Prádlo jednoduše osvěžíte a vyhladíte díky funkci SteamCare, doplňková funkce Předžehlení pomůže snížit náročnost žehlení až o 50 %.

Speciální program zajistí, že se nečistoty, které zůstaly v přístroji po posledním sušení, beze zbytku vypláchnou. Kondenzační kanál, prací vana a buben jsou po několika minutách absolutně čisté. Zabrání se tak zabarvení prádla, které mohou usazené nečistoty způsobit.

Další benefity „pračkosušiček“ Miele

Inteligentní funkce zajistí, že je optimálně dávkován prací prostředek a pračka se sušičkou není přeplněná, nebo naopak ještě nějaký ten kousek můžete přidat. Perete tedy vždy ekologicky a s nejlepšími výsledky.

Jedním ze základních prvků spolehlivosti přístroje je ProfiEco motor, který představuje výkonný invertní pohon, navíc velmi úsporný a tichý. Je řízen elektronicky, takže nepotřebuje žádné uhlíky a neopotřebovává se.

Chystáte se na schůzku nebo pracovní jednání a nutně potřebujete vyprat a vysušit svůj oblíbený kousek prádla za méně než hodinu? S novou doplňkovou funkcí Single to není žádný problém!

S inovativním systémem Miele@home se dají všechny inteligentní domácí přístroje Miele pohodlně a bezpečně propojit a snadno obsluhovat.

Samozřejmostí je i kvalita testovaná na životnost 20 let. Zatímco některé motory do automobilů jsou testovány po dobu 3 000 hodin, Miele testuje výkon až 10 000 hodin.

 

*Ve srovnání s automatickým dávkováním bez funkce SingleWash

**V programu „Snadno ošetřovatelné 40 °C“ ve srovnání s přístroji bez funkce PowerWash a SingleWash

***Charakteristika výbavy závisí na modelu.