Navštivte luxusní a největší Saunový svět v Aquapalace Praha

Pokud jste si do novoročního seznamu připsali položku s názvem detoxikace, prozradíme Vám jeden z nejúčinnějších tipů, jenž snadno a efektivně působí hned. Žádné drastické diety, ani žádné jiné neúčinné metody! S pravidelným saunováním dosáhnete celotělové očisty, rychlého hubnoucího efektu, ale i lepšího vzhledu vaší pleti. Navštivte luxusní a krásný Saunový svět v Čestlicích a objevte kouzlo saunování.

Rádi byste změnili váš životní styl a zároveň objevili novou aktivitu, která by vás bavila a prospívala i Vašemu zdraví? Zkuste si naplánovat pravidelné navštěvování sauny, s níž dosáhnete lepších zdravotních, ale i psychických výsledků. Z vědeckého a lékařského hlediska má saunování blahodárné účinky na stav vnitřních orgánů, odbourávání tuků a zpomaluje proces stárnutí. Začněte první návštěvou rozsáhlého a krásného komplexu Saunového světa, který je součástí Aquapalace Praha. Zažijete řádnou dávku pohody a zaslouženého relaxu! Navíc ke vstupu do Saunového světa získáte zdarma i přístup do Vodního světa.

Saunový svět v Aquapalace Praha

Opravdový luxusní zážitek zažijete v největším Saunovém světě v Aquapalace Praha. Navštivte toto krásné prostředí poblíž Prahy v Čestlicích. Celkem se skládá z 18 prohříváren a je rozdělen na tři části – klasickou finskou saunu, římské lázně a venkovní část. K ochlazení můžete využít řadu ochlazovacích sprch a bazénků, pro dokonalou relaxaci využijte vířivky a odpočinkovou zónu s lehátky. Navíc se v Saunovém světě konají pravidelné saunové ceremoniály pro dospělé i děti pod taktovkou nejlepších českých saunérů, kteří pravidelně bodují i v mezinárodních soutěžích.