Vyzkoušejte novoroční očistu ve Spa & Wellness Aquapalace Praha

Leden – čas velkých změn a nových začátků. Pokud jste si dali novoroční předsevzetí a rádi byste dostali své tělo zpět do formy, začněte příjemnou a efektivní očistou organismu. V krásném Spa & Wellness Aquapalace Praha je pro všechny návštěvníky od ledna připraven luxusní balíček služeb, který zahrnuje detoxikační masáž, čaj KUSMI a vstup do dvoupodlažního fitness. Navštivte příjemný a útulný prostor Spa, jenž je součástí komplexu aquaparku v Čestlicích a zahajte vstup do nového roku komplexním restartem.

Nový rok s sebou přináší řadu novinek, mezi které se řadí i nový Spa & Fitness balíček speciálně navržený k lednové detoxikaci organismu. Obsahuje aromatickou a bylinnou masáž, která dokáže odstranit napětí, zlepšit kvalitu spánku, zvýšit tělesnou výkonnost a celkově ulevit od bolesti. Po celou dobu návštěvy si užijete relax v krásných prostorech Spa, v nichž si i po masáži vychutnáte bylinný čaj podporující očistu těla i mysli.

Pro přehled o složení vašeho těla, je v balíčku zahrnuto vyšetření InBody, které vám ukáže přesné údaje o těle. Poslední částí je návštěva fitness Aquapalace Praha, jenž se dělí do dvou podlaží a každý si najde své místo. Celý balíček je speciálně navržený tak, aby splňoval komplexní restart a detoxikaci organismu.

Oáza klidu a pohody blízko Prahy

Spa & Wellness Aquapalace Praha se nachází blízko Prahy a nabízí kompletní péči o tělo a pleť. Přijďte si užít příjemnou atmosféru a načerpejte energii z široké nabídky služeb. Buďte jako v bavlnce a dopřejte si péči od nejlepších odborníků v oboru kosmetiky, pedikúry, manikúry a celotělových masáží.